Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Diecézní setkání mládeže 2010 v královéhradecké diecézi


Datum:

Diecézní setkání mládeže 2010 v královéhradecké diecézi

Oslava XXV. světového dne mládeže s mottem „Mistře dobrý, co musím udělat, abych dostal věčný život?“ (Mk 10,17) se uskuteční v sobotu 27. března 2010 také v Hradci Králové.

V 9.00 h ve Velkém sále Kulturního domu Střelnice začne společná část programu, jejímž středem bude kromě katecheze také nově jmenovaný arcibiskup pražský Dominik Duka, se kterým se mladí chtějí způsobem sobě vlastním rozloučit a „vypravit ho na cestu do Prahy“.

Následovat bude široká nabídka tématických a diskusních skupin na Biskupském gymnáziu. Účastníci se budou moci setkat se známými i méně známými osobnostmi v diskuzi nad tématy, jako jsou např. identita v Bohu, dobrovolnictví, partnerské vztahy, povolání, závislosti, sexualita, uzdravení a osvobození, aktuální otázky života církve, atd. Nebudou chybět ani výtvarné dílny, škola modlitby a sport.

Tématiku roku kněží přiblíží křížová cesta městem a celý den vyvrcholí v 15.00 h slavnostní mší svatou v katedrále Svatého Ducha.

Pořádá Diecézní centrum pro mládež při Biskupství královéhradeckém. Zváni jsou všichni mladí lidé od 14-ti let. Polední občerstvení zajištěno. Předpokládaný konec v 16.30 h. Informace: telefon 495 063 421, e-mail dcm [at] diecezehk.cz (dcm[at]diecezehk[dot]cz).

Poselství Svatého otce Benedikta XVI. k XXV. světovému dni mládeže

Tématické skupiny

plakát


Další zprávy

Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.
Z diecéze

Utvářejme dobré vztahy, které nikdy nepominou

Slova povzbuzení generálního vikáře královéhradecké diecéze Mons. Jana Paseky od tyrolského jezera Achensee.
Z diecéze

Krkonošská pouť ke sv. Františkovi

Tradiční poutní setkání u Erlebachovy boudy povede opět biskup Jan Vokál.