Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Biskupství královéhradecké vyhlašuje výběrové řízení


Datum:

na místo PEDAGOG – METODIK NÁBOŽENSKÉ VÝCHOVY.

Biskupství královéhradecké vyhlašuje výběrové řízení

KPC hledá na uvolněné pracovní místo pracovnici/pracovníka pro práci metodičky/metodika výuky náboženství dětí a systematické katecheze dětí. Náplň její/jeho práce bude spočívat ve spolupráci na přípravě nového rámcově vzdělávacího programu a metodických materiálů pro výuku náboženství a formaci dětí ve víře; dále v hospitacích výuky a katecheze ve školách a ve farnostech a v poradenské činnosti.

Nabízíme: průběžné zvyšování kvalifikace a rozvíjení dovedností souvisejících s obsahem nabízené práce; tvořivou a zajímavou náplň práce; velmi dobrý pracovní kolektiv; vstřícnost při organizaci pracovní doby; prohloubení poznání křesťanství a osobního života z víry.

Kvalifikační předpoklady: vysokoškolské pedagogické vzdělání, pedagogická praxe alespoň tříletá, tvořivost, zájem o alternativní metody výuky, tvořivost a schopnost práce v týmu, systematické a koncepční myšlení. Vítána je znalost pedagogiky podle M. Montessori.

Ostatní předpoklady: život z křesťanské víry; řidičský průkaz skupiny B a aktivní schopnost řízení osobního automobilu; práce na PC (zvláště Word, Excell, PowerPoint).

Vítané předpoklady: teologické vzdělání nebo alespoň zájem o soustavné teologické vzdělávání a katechetickou formaci, schopnost samostudia z cizojazyčné literatury.

Přihlášky: do 14. 7. 2010, spolu s přihláškou je třeba zaslat profesní životopis a motivační dopis, na základě kterých se uskuteční první kolo výběrového řízení. Druhé kolo – ústní pohovory pro pozvané se uskuteční ve dnech 27. 7. a 28. 7. 2010.

Prosíme Vás o spolupráci s upozorněním na tuto nabídku. Plakátek je ke stažení zde. Podrobné informace podá M. Zimmermannová, zimmermannova [at] diecezehk.cz (zimmermannova[at]diecezehk[dot]cz); tel.: 737 215 335.

Ing. Mgr. Marie Zimmermannová

vedoucí Katechetického a pedagogického centra

více informací


Další zprávy

Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.
Z diecéze

Utvářejme dobré vztahy, které nikdy nepominou

Slova povzbuzení generálního vikáře královéhradecké diecéze Mons. Jana Paseky od tyrolského jezera Achensee.
Z diecéze

Krkonošská pouť ke sv. Františkovi

Tradiční poutní setkání u Erlebachovy boudy povede opět biskup Jan Vokál.