Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Vychází zářijové číslo časopisu Rodinný život


Datum:

Hlavním tématem nového čísla časopisu Rodinný život je nakupování.

Vychází zářijové číslo časopisu Rodinný život

Je dobrým nákupem nákup rychlý, finančně výhodný, kvalitní, takový, který uspokojí naše potřeby? Jak spolu souvisejí duchovní a ekonomické hodnoty? Také tyto otázky zaznívají v úvahách a rozhovorech aktuálního čísla.

Ekonom a dřívější poradce Václava Havla Tomáš Sedláček prochází dějiny ekonomie a zamýšlí se nad proměnami našeho vztahu k majetku, práci a hodnotám.

Představíme vám projekt vznikajícího internetového obchodu, který podporuje zdravotně znevýhodněné a nabízí výrobky chráněných dílen.

Možná netušíte, že můžete blízko vašeho domova získat produkty místních zemědělců; objevte nový, etičtější způsob nakupování formou bedýnek a produktů ze dvora, který popisuje slečna Renata Placková z Hnutí DUHA.

Pravidelné rubriky týkající se vztahů a výchovy popisují například krásné perspektivy manželství v podzimu života. Odborník v oblasti rodinných vztahů vysvětlí, proč je důležité očekávat od dětí to nejlepší, podporovat jejich sebeúctu a povzbuzovat je za každých okolností.

Želvička Loudalka dětem přiblíží další z okamžiků mše svaté - tajemství proměňování. Nechybí čtení na dobrou noc pro děti, setkání s biblickou postavou, nahlédnutí do kuchařky pana Nágla, křížovka, soutěže ani informace o připravovaných podzimních akcích.

 

Markéta Fiedlerová

 

Předplatné či ukázkové číslo si můžete objednat na adrese: Centrum pro rodinný život, Biskupské nám. 2, 771 01 Olomouc, tel.: 587 405 250, e-mail: rodina [at] arcibol.cz (rodina@arcibol.cz)


Další zprávy

Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.
Z diecéze

Kurz Malá cesta manželů

I manželství se dá studovat...
Z diecéze

Týden modliteb za seniory a nemocné

Diecézní centrum pro seniory Hradec Králové děkuje všem, kdo se připojí k modlitbám za seniory i nemocné.