Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Zahájení školního roku v církevních školách


Datum:

Bohoslužby na zahájení školního roku 2010/2011 v královéhradecké diecézi bude sloužit biskup - administrátor diecéze a kněží z vedení diecéze následovně:

Zahájení školního roku v církevních školách

Ve středu 1. září 2010 v 8 h v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Hradci Králové bude mít mši svatou Mons. Tomáš Holub pro Biskupské gymnázium Bohuslava Balbína. V 8.15 h v královéhradecké katedrále Svatého Ducha začíná bohoslužba pro Základní školu a mateřskou školu Jana Pavla II. s P. Karlem Moravcem. Mons. Josef Kajnek, biskup - administrátor diecéze, bude celebrovat mši sv. pro Gymnázium Suverénního řádu maltézských rytířů od 8 h v kostele Nanebevzetí Panny Marie ve Skutči. Mons. Josef Socha se vydá na mši sv. pro Církevní gymnázium sv. Voršily na 9. h do kostela sv. Jakuba v Kutné Hoře a od 9 h v kostele sv. Michaela v Borohrádku bude sloužit mši sv. pro zdejší Církevní základní školu Mons. Josef Suchár.

 

Kromě těchto bohoslužeb proběhnou v diecézi další akce spojené se začátkem školního roku, jako např. žehnání školních brašen při nedělních mších svatých.

 

fotografie


Další zprávy

Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.
Z diecéze

Kurz Malá cesta manželů

I manželství se dá studovat...
Z diecéze

Týden modliteb za seniory a nemocné

Diecézní centrum pro seniory Hradec Králové děkuje všem, kdo se připojí k modlitbám za seniory i nemocné.