Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

NOVÉ MULTIMEDIÁLNÍ DVD - MISIJNÍ NEDĚLE 2010


Datum:

Letos poprvé jsme pro Vás připravili multimediální DVD, které obsahuje: 7x VIDEO, 6x AUDIO, 210x FOTO a 17x INFO souborů.

NOVÉ MULTIMEDIÁLNÍ DVD - MISIJNÍ NEDĚLE 2010

Naleznete zde nový klip, řaduinformací o Misijní neděli a náměty k jejímu slavení, poselství Sv. otce, homilie, plakát, hymnu PMDD, výstavy, fotogalerie, přehled činnosti PMD, zajímavosti ze světa misií, misijní růženec světla, vigilii a další. DVD má pomoci k dobré přípravě a prožití říjnové Misijní neděle.

DVD lze využít ve farnostech, školách, společenstvích i rodinách. Samozřejmě, že je možné z mnohých příloh čerpat též během misijního měsíce října a v průběhu roku.Z přiložené nabídky se můžete inspirovat k osobní modlitbě, obohacení mše svaté, při setkávání ve společenství a práci ve farnosti.

DVD můžete šířit a volně kopírovat ve svém okolí. Věříme, že přispěje k hlásání radosti evangelia a podpoří misijní nadšení. K oslavám Misijní neděle nás vybízí Sv. otec. Přejeme si, abychom důstojným způsobem na jeho výzvu odpověděli, zapojili se v rámci PMD do tolik potřebných modliteb a podpory konkrétních projektů pro chudé a trpící. DVD lze objednat v národní kanceláři PMD.

Více informací: Papežská misijní díla, Špindlerův Mlýn 33, 543 51, tel/fax: 499 433 058, 604 838 882, číslo účtu: 72540444/2700, info [at] misijnidila.cz (info[at]misijnidila[dot]cz), www.misijnidila.cz.


Další zprávy

Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.
Z diecéze

Kurz Malá cesta manželů

I manželství se dá studovat...
Z diecéze

Týden modliteb za seniory a nemocné

Diecézní centrum pro seniory Hradec Králové děkuje všem, kdo se připojí k modlitbám za seniory i nemocné.