Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

DEN CHARITY 2010


Datum:

27. září 2010

DEN CHARITY 2010

Den Charity je celostátní akce Charity ČR u příležitosti svátku sv. Vincence z Pauly (27. září 2010), který je patronem charitních zařízení. V době tohoto svátku budou Charity prezentovat své služby široké veřejnosti. Více na www.charita.cz.

Přehled akcí ke Dni Charity v královéhradecké diecézi

Červený Kostelec: Koncert křesťanské folkové skupiny Učedníci. 11. 9. v 18 h v areálu Domova sv. Josefa v Žirči u Dvora Králové n. Lab. (čp. 1). Více na www.ochck.cz.

Havlíčkův Brod: Charitní pouť u sv. Anny v Pohledu. 18. 9. od 15:00 h v poutním místě sv. Anny u Pohledu (9 km od Havl. Brodu

směr Ždírec n. Doubravou); Program: mše sv. - celebruje mons. Antonín Duda, možnost svátosti smíření, soutěže pro děti, ukázky a prodej výrobků klientů Charity, besedy ad. Více na www.charitahb.cz.

Hradec Králové: Sbírka psacích a školních potřeb pro děti v Malawi. 27. 9. – 1. 10. v době návštěvních hodin pro veřejnost ve střediscích Oblastní charity HK. Více na www.charitahk.cz.

Polička: Přednáška o humanitární rozvojové pomoci Charity ČR „Jak jste pomohli na Haiti?!“. 30. 9. v 18h v Centru B. Martinů, Tylova

114. Více na www.charitapolicka.cz.

O dalších akcích ke Dni Charity více na www.charita.cz a www.hk.caritas.cz.


Další zprávy

Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.
Z diecéze

Kurz Malá cesta manželů

I manželství se dá studovat...
Z diecéze

Týden modliteb za seniory a nemocné

Diecézní centrum pro seniory Hradec Králové děkuje všem, kdo se připojí k modlitbám za seniory i nemocné.