Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Únorové číslo časopisu IN! - dívčí svět 2011


Datum:

Celé únorové číslo se nese v zimním duchu.

Únorové číslo časopisu IN! - dívčí svět 2011

O rozhovor jsme poprosili vynikající snowboardistku Šárku Pančochovou. Na další straně se čtenářky dozvědí, jak pečovat v zimě o rty a jak si poradit se spolužáky. Fotoromán s romantickým názvem Romeo a Julie je o lásce, divadle a kamarádství.

Co o člověku může prozradit jeho pokoj? To se čtenářky dozví v malém testu. Kdo má profil na signálech.cz, asi mu neunikla osobnost sestry paulínky Andrey. V únorovém čísle přinášíme její vyprávění o životě v klášteře, kde našla svůj domov. V hudební rubrice se čtenářky mohou seznámit s křesťanskou hudební skupinou Skillet, která hraje rozličné žánry od rocku, alternativního rocku až po gothic metal.

V anketě jsme se ptali kluků, jak vypadá jejich holčičí ideál. Co kluci na holkách nejvíce oceňují a bez jakých vlastností by se u nich neobešli? To je informace z další strany. V našem seriálu o křesťanských církvích tentokrát představíme Církev československou husitskou. Do světa jsme se vypravili se čtenářkou Bárou, která navštívila Austrálii. Rozdělila se s námi o to, co tam prožila a co jí na Austrálii zaujalo. Z hromady vašich trapásků jsme tentokrát vybrali tři, které jistě pobaví. V časopise nechybí ani veselé vtipy a zajímavá soutěž. Z redakce všem přejeme krásné dny a zimním sportům zdar.

převzato z TS ČBK


Další zprávy

Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.
Z diecéze

Kurz Malá cesta manželů

I manželství se dá studovat...
Z diecéze

Týden modliteb za seniory a nemocné

Diecézní centrum pro seniory Hradec Králové děkuje všem, kdo se připojí k modlitbám za seniory i nemocné.