Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Kurz etické výchovy


Datum:

Pedagogická sekce ETICKÉHO FÓRA České republiky, o.s., Praha oznamuje, že kvalifikační kurz akreditovaný MŠMT ČR jako rozšiřující studium k aprobaci učitelů

Kurz etické výchovy

ETICKÉ VÝCHOVY NA ZÁKLADNÍCH  A STŘEDNÍCH ŠKOLÁCH
podle prof. Roberta Roche - OLIVARA z Nezávislé univerzity v Barceloně a Ladislava LENCZE z Metodického centra v Bratislavě začíná 27. 3. 2004  na Pedagogické fakultě v Hradci Králové.

Kurz probíhá v rozsahu 360 hodin organizovaných ve 12-ti sobotních lekcích po dobu dvou let (8:00 - 20:00) včetně dvou čtyřdenních prázdninových soustředění.


Cena kurzu: 8 500 Kč,  možno platit ve splátkách. (Další termíny 24. 4., 5. 6. 2004.)


Pedagogové z Královéhradeckého kraje mohou po dohodě s EF ČR žádat o podporu v hodnotě poloviny ceny kurzu na Krajském úřadě. Tentýž přislib byl učiněn i v Pardubickém kraji, čekáme na jeho potvrzení.

PhDr. J. ŠOLC - předseda EF ČR, Ing. Mgr. M. NOVÁKOVÁ - místopředsedkyně Pedagogické sekce EF a vedoucí  kurzu, PhDr. Pavel Vacek Ph.D. - odborný garant kurzu a lektoři.

Možnost přihlášení: sekretariat [at] etickeforumcr.cz (sekretariat[at]etickeforumcr[dot]cz); tel.: 220 397 282 M. Žaludová; Novak [at] volny.cz (Novak[at]volny[dot]cz); tel.: 604 605 694  M. Nováková.


Další zprávy

Z diecéze

Zkoušky loveckých psů v diecézních lesích

Myslivci se psy předvedli krásu myslivecké kynologie v plném lesku.
Z diecéze

Senioři si užili svůj den v Hradci Králové

Zúčastnil se ho i kardinál Dominik Duka.
Česko

Národní Svatováclavská pouť

Za svatováclavskou tradicí do Staré Boleslavi...