Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

VII. diecézní setkání seniorů a jejich přátel


Datum:

Hlavní akce pro seniory v královéhradecké diecézi – diecézní setkání seniorů a jejich přátel se uskuteční již posedmé v sobotu 18. června 2011 v Hradci Králové.

VII. diecézní setkání seniorů a jejich přátel

Sedmý ročník nabídne interaktivní tématický program zaměřený na Izrael a jeho duchovní bohatství. Zahájení proběhne v 9:00 hodin v Novém Adalbertinu společnou modlitbou inspirovanou texty Hebrejské Bible a doprovázenou židovskými písněmi. Hlavním hostem akce bude Lucia Faltinová MA, bývalá ředitelka mezinárodních programů Centra židovsko-křesťanských vztahů v britské Cambridge, která od 9:30 přednese příspěvek na téma „Izrael – výzva pro židovsko-křesťanské vztahy“. V následných skupinkách (od 11:15) se účastníci seznámí se symbolikou hebrejského písma, zatancují si biblické tance a prostřednictvím videoprojekce zavítají na nejposvátnější místa Svaté země. Program zakončí ve 13:30 bohoslužba s P. Ing. Miloslavem Fialou, OPraem. v kostele Nanebevzetí Panny Marie.

Na akci jsou zváni jednotlivci i skupiny seniorů z farností. Diecézní centrum pro seniory zve také všechny, kteří se seniory pracují.

Program zde.

Informace a přihlášky: Diecézní centrum pro seniory, Velké nám. 35, 500 01 Hradec Králové, tel.: 495 063 661, mobil: 737 215 328, email: dcs [at] diecezehk.cz (dcs[at]diecezehk[dot]cz), web: www.animatori.cz, www.dcshk.cz, skype: seniori.diecezehk.cz

Veronika Čepelková


Další zprávy

Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.
Z diecéze

Kurz Malá cesta manželů

I manželství se dá studovat...
Z diecéze

Týden modliteb za seniory a nemocné

Diecézní centrum pro seniory Hradec Králové děkuje všem, kdo se připojí k modlitbám za seniory i nemocné.