Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Nabídka Radia Proglas v týdnu od 11. 7. do 17. 7. 2011


Datum:

Vysílání Radia Proglas je možné poslouchat on-line.

Nabídka Radia Proglas v týdnu od 11. 7. do 17. 7. 2011

Vysílací frekvence pro jednotlivé regiony a také mnoho zajímavých informací najdete na internetové adrese www.proglas.cz.

V pořad TWR Stopy – svědectví o Božím jednání přivítáme v pondělí 11. července Miloše Popa. Zda se mu podařilo nalézt Boha, a co všechno vlastně nakonec nalezl, to Vám prozradí v 9.15.

Ve druhé části seriálu České dědictví se zaměříme na poutní kostel sv. Jana Nepomuckého na Zelené hoře u Žďáru nad Sázavou. Přiblíží ho historik architektury, profesor Jan Sedlák. Vzdělávací cyklus naladíte opět v pondělí 11. července v 16.00.

Měsíčník Dotýkání světla zachytíte v pondělí 11. července ve 22 hodin. O spiritualitě Kongregace Dcer panny Marie Pomocnice promluví provinční představená sestra Marie Tkadlecová.

Noční linkou v pondělí 11. července od 22.30 provází otec Martin Holík, ředitel Radia Proglas. Téma hovoru zní „ozvěny Katolické charismatické konference“.

Institut schönstattských kněží a jejich dílo představíme v pořadu litoměřického studia Štěpán, který uvedeme v úterý 12. července ve 22.00.

Další z rozhovorů s cestovatelem Lumírem Sochorcem nabídneme ve středu 13. července. Magdazínu patří vysílací čas od 9.30.

Letní vydání relace TWRSlova naděje bude o bydlení a změnách klimatu. Vysíláme ve čtvrtek 14. července v 9.15.

Ve čtvrtek 14. července přineseme reportáž Jany Beránkové z poutního místa Levý Hradec. Průvodcem po historii kostela sv. Klimenta nám bude místní farář P. Petr Bubeníček. Poslouchejte ve 22.00.

RedaktorTWRMiroslav Kubíček nabídne v Rýmování o životě úvahu o extremismu a extremistech. K poslechu Vás pozveme v pátek 15. července v 9.15.

V pátek 15. července bude v pořadu Všimli jsme si řeč o aktivitách Diecézní charity Brno. Pohovoříme o možnostech právní pomoci a seznámíme Vás s  projektem Záchranné lano z dluhové pasti. Do vysílání zařazujeme v 16.00.

V hudebním týdeníku Oktáva, který vysílámev pátek 15. července v 16.55, Vás pozveme na Mezinárodní hudební festival Petra Dvorského v Jaroměřicích nad Rokytnou.

Třetí část cyklu Cesty k boholidství, který se zabývá ruskou teologií a filozofií 19. a 20. století, naladíte v pátek 15. července ve 22.00.

VKnihovničce Proglasu v neděli 17. července ve 13.20 představíme nové knihy z Karmelitánského nakladatelství. Protentokrát připravují Kateřina Štěpánková a Pavel Lukeš.

O svém povolání ke kněžství a o kněžství samotném povypráví P: Michael Macek z Rousinova.– rozhovor s ním uslyšíte v rámci relace Křesťan a svět v neděli 17. července v 17.00.

V týdnu od 11. 7. do 17. 7. 2011 vysílá Radio Proglas přímým přenosem tyto bohoslužby:

V úterý 12. 7. v 18.00 prostřednictvím slovenského radia Lumen z baziliky sv. Kříže v Kežmaroku, ve čtvrtek 14. 7. v 18.00 z kostela sv. Augustina v Brně, v pátek 15. 7. v 18.00 z kostela sv. Ducha v Ostravě-Zábřehu, v neděli 17. 7. v 9.00 z baziliky Nanebevzetí Panny Marie na Svaté Hoře v Příbrami.


Další zprávy

Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.
Z diecéze

Kurz Malá cesta manželů

I manželství se dá studovat...
Z diecéze

Týden modliteb za seniory a nemocné

Diecézní centrum pro seniory Hradec Králové děkuje všem, kdo se připojí k modlitbám za seniory i nemocné.