Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Evangelizační den v Koclířově s P. Jamesem Manjackalem


Datum:

Zveme Vás na evangelizační den s indickým katolickým knězem P. Jamesem Manjackalem do Koclířova u Svitav v neděli 21. srpna 2011.

Evangelizační den v Koclířově s P. Jamesem Manjackalem

Program začíná v 10.00 hod. a bude zakončen v 15.00 hod. Součástí jsou svědectví, modlitby s prosbami za uzdravení a dar víry, mše svatá. Uskuteční se za každého počasí v přírodním areálu hory blahoslavenství ve středisku Českomoravské Fatimy bez potřeby registrace či přihlášek.

Hlavní motto: "Slepí vidí, chromí chodí, malomocní jsou očišťováni, hluší slyší, mrtví vstávají, chudým se zvěstuje evangelium" (Mt 11,5)
 
Vezměte s sebou své blízké a přátele, zvláště ty, kteří hledají svůj vztah k Bohu.

P. James Manjackal se narodil 18.dubna 1946 v Cheruvally, Kottayam, v Kerrale, v jižní Idnii a na kněze byl vysvěcen 23. dubna 1973 v Kongregaci misionářů sv. Františka Saleského (M.S.F.S.), která patří v Indii do jiho-západní provincie. Jeden rok pracoval na misiích ve Visakhapatnamu. Pak byl ustanoven profesorem v S.F.S. semináři, v Ettumanooru, v Kerale. V roce 1989 založil Charis Bhavan, velmi známé charismatické exerciční centrum v Kerale, kde byl ředitelem a představeným šest let. Kongregace misionářů svatého Františka Saleského nabídla tuto službu obecné Církvi. Nyní pobývá v Mermier Bhavan, v Bangalore, kde pokračuje ve službě evangelizace mezi křesťany a i nekřesťany  jak ve své zemi, tak  v zahraničí. Vykonal mnoho evangelizačních cest do zahraničí zahrnujících 87 zemí ve všech pěti kontinentech, kde kázal duchovní cvičení, vedl konference a uzdravující bohoslužby, školy evangelizace a průkopnické misie mezi muslimy v Perském zálivu. Je také zakladatelem Charis Marien Maids (Mariánské služebnice lásky), apoštolského společenství nevdaných žen, zasvěcených Ježíši, v diecézi Vijayapuram, v Kottayam, v Kerale.
Je autorem mnoha knih, básní, článků ve svém mateřském jazyce; mnohé z nich byly přeloženy do evropských jazyků. Jeho kniha 33 charismatických modliteb byla přeložena do mnohých jazyků a je používána  tisíci lidí na celém světě. Jeho knihy: Modlitby dělají divy ( o modlitbě), On se mně dotkl a uzdravil mě (o eucharistii), Uzdravením k novému životu (o tělesném a vnitřním uzdravení), Hle, klepu (velké divy v duši toho, kdo otevře své srdce Bohu zvláště ve svátosti smíření), Eureka
Mimořádný autobus ze Svitav do Koclířova z autobusového i vlakového nádraží před 10.00 hod. zajištěn.
Více informací na tel. čísle: 731 646 800 nebo 731 598 752, nebo www.cm-fatima.cz. Email: recepce [at] cm-fatima.cz (recepce[at]cm-fatima[dot]cz).

Další zprávy

Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.
Z diecéze

Kurz Malá cesta manželů

I manželství se dá studovat...
Z diecéze

Týden modliteb za seniory a nemocné

Diecézní centrum pro seniory Hradec Králové děkuje všem, kdo se připojí k modlitbám za seniory i nemocné.