Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Programme CULTURE – Program KULTURA Evropské unie


Datum:

Nová výzva pro rok 2012 pro předložení projektů do Programu EU Culture je otevřena

Programme CULTURE – Program KULTURA Evropské unie

s možností získání finanční podpory rovněž pro projekty z oblasti kulturního dědictví.

Aktuální informace o nové výzvě a změnách v předkládání projektů na rok 2012 i informace o celkovém rámci programu v platném znění Programového průvodce.

Uzávěrka předkládání projektů víceleté a krátkodobé spolupráce je stanovena na 5. října 2011.

Přihlášku je nutné předložit jak on-line v elektronické podobě, tak v listinné podobě poštou, kurýrem či osobně na adresu EACEA do Bruselu. Elektronická přihláška těchto projektů musí být zaslána nejpozději do 12.00 hod CEST 5. října 2011.

Pro projekty evopských festivalů ( otevřena výzva pouze pro jednoleté)zahrnující i oblast kulturního dědictví je uzávěrka 15. listopadu 2011. Přihlášky projektů zaměřených na třetí země mají uzávěrku 3. května 2012.

Elektronickou přihlášku pro výzvu na rok 2012, průvodce pro uživatele elektronické přihlášky, instrukce pro žadatele, programového průvodce a další podrobnosti a formuláře lze stáhnout na webových stránkách http://eacea.ec.europa.eu/culture/funding/2011/index_en.php.

Další informace naleznete také na webových stránkách Evropské výkonné agentury EACEA v Bruselu http://eacea.ec.europa.eu, na webových stránkách naší Sekce pro kulturní dědictví www.npu.cz/html/culture2000heritage/,a na webu České národní kanceláře Culture v Institutu umění – Divadelním ústavu www.programculture.cz.

Zároveň bychom Vám chtěli připomenout, že uzávěrka nominací již realizovaných projektů v oblasti kulturního dědictví na prestižní Cenu Evropské unie/Europa Nostra všech kategorií, jež je součástí Programu Culture, je 1. října 2011. Formuláře přihlášek jsou k dispozici  na www.europanostra.org.

Sekce pro kulturní dědictví České kanceláře Culture poskytuje informace a konzultace jak k předložení projektů v rámci programu Culture, tak při podávání nominací na cenu EU/Europa Nostra.

Pro zájemce, kteří již připravují projekt a vyplňují přihlášku pořádá Česká kancelář Culture pracovní seminář, ve kterém podrobně projdeme formulář žádosti, rozpočtu a povinných příloh a zodpovíme Vaše dotazy.

Seminář se koná 8. 9. 2011 od 14,00 hod v Malém sále Institutu umění/Divadelního ústavu, Celetná 17, Praha 1.Podmínkou účasti je registrace a zaslání předvyplněného formuláře žádosti na magdalena.mullerova [at] programculture.cz (magdalena[dot]mullerova[at]programculture[dot]cz),

kontakt - Magdalena Müllerová, Česká kancelář Culture, tel. 224 809 118.


Další zprávy

Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.
Z diecéze

Kurz Malá cesta manželů

I manželství se dá studovat...
Z diecéze

Týden modliteb za seniory a nemocné

Diecézní centrum pro seniory Hradec Králové děkuje všem, kdo se připojí k modlitbám za seniory i nemocné.