Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Rodinný život


Datum:

Anotace časopisu Rodinný život 5/2011 – Předávání víry

Rodinný život

Snaha předávat vzácný dar víry dětem, těm maličkým i dorůstajícím, je současně obohacením a pozváním k prohloubení víry vlastní. Nové, předvánoční číslo časopisu Rodinný život je o objevování tohoto obdarování. Rozhovory přibližují život a aktivity Komunity Blahoslavenství a Komunity Benediktus. Otec Rudolf Smahel vypráví o tom, že vnitřní pravdivost je nejlepším svědectvím. Kateřina Lachmanová přibližuje spiritualitu laiků. Kardinál Antonelli, předseda Papežské rady pro rodinu, se zamýšlí nad povoláním rodiny.

I drobné rodinné rituály mohou mít mnohem větší hodnotu, než se nám na první pohled zdá.

V pravidelných rubrikách týkajících se výchovy a vztahů se dočtete, proč pečovat o úctu v manželství a jak ji projevovat. Děti se zaposlouchají do pohádky na dobrou noc, želvička Loudalka je seznámí s růžencem. Nechybí soutěže pro malé i velké, křížovka a pozvání na zajímavé adventní akce. S přáním požehnaného vánočního času je přiloženo malé překvapení.

Předplatné či ukázkové číslo si můžete objednat na adrese: Centrum pro rodinný život, Biskupské nám. 2, 771 01 Olomouc, tel.: 587 405 253, e-mail: rodinnyzivot [at] email.cz (rodinnyzivot[at]email[dot]cz)


Další zprávy

Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.
Z diecéze

Kurz Malá cesta manželů

I manželství se dá studovat...
Z diecéze

Týden modliteb za seniory a nemocné

Diecézní centrum pro seniory Hradec Králové děkuje všem, kdo se připojí k modlitbám za seniory i nemocné.