Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Prázdninové tábory a pobyty pro děti – školení


Datum:

Kurs pro vedoucí táborů či jiných prázdninových pobytů pro děti.

Prázdninové tábory a pobyty pro děti – školení

Asociace křesťanských sdružení mládeže (AKSM) spolu se Sekcí pro mládež ČBK organizuje kurs pro vedoucí táborů či jiných prázdninových pobytů pro děti (AKSM je držitelem akreditace Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy pro pořádání tohoto školení). Kurs se koná 16. – 18. května 2003 v Praze – Vinoři na faře, začátek je v pátek ve 20:00, ukončení v neděli v 16:30.

Náplní kursu jsou právní předpisy při práci s dětmi, včetně hygienických předpisů, základy první pomoci, bezpečnostní pravidla činností s dětmi a mládeží, táborové hospodaření a organizační příprava tábora. Kurs je zakončen testem; účastníci dostanou osvědčení. Cena 300 Kč (zahrnuje částečně ubytování, stravování a studijní materiály, část dotována MŠMT). Přihlásí-li se na kurs větší počet kněží, bude kurs pro ně uzpůsoben: nedělní přednášky budou moci absolvovat v průběhu pátku.

Přihlášky zasílejte do 2. května 2003 na adresu: Sekce pro mládež ČBK, ing. Marie Světničková, Thákurova 3, 160 00 Praha 6 – Dejvice. Přihlášeným budou zaslány podrobné informace a studijní materiály.

Mgr. Ludmila Horáčková,

diecézní centrum pro mládež


Další zprávy

Z diecéze

Zkoušky loveckých psů v diecézních lesích

Myslivci se psy předvedli krásu myslivecké kynologie v plném lesku.
Z diecéze

Senioři si užili svůj den v Hradci Králové

Zúčastnil se ho i kardinál Dominik Duka.
Česko

Národní Svatováclavská pouť

Za svatováclavskou tradicí do Staré Boleslavi...