Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Den otevřených dveří na Pedagogické fakultě UHK


Datum:

Den otevřených dveří 6. 1. 2012 – bakalářský obor Náboženská výchova na PdF UHK v Hradci Králové.

Den otevřených dveří na Pedagogické fakultě UHK

Upozorňujeme všechny zájemce o teologické vzdělávání, že Pedagogická fakulta v Hradci Králové nabízí v rámci dne otevřených dveří v pátek 6. 1. 2012 možnost seznámení se s tříletým bakalářským studiem v oboru Náboženská výchova. Podrobné informace o cílech oboru, jeho náplni či možnostech uplatnění lze získat ve zmíněném termínu v Objektu společné výuky (Hradecká 1227) v 9.45 hod. v místnosti A23.


Studium oboru je uskutečňováno formou kombinovaného (tzv. dálkového studia) a jeho výuka probíhá zejména o sobotách. Kromě základů teologie seznamuje také s hlavními pedagogickými a psychologickými obory. Studium je proto vhodné zejména pro katechety, pastorační asistenty a moderátory či animátory různých pastoračních aktivit. Umožňuje též získání potřebného teologického vzdělání aspirantům trvalého jáhenství v královéhradecké diecézi.

Pozornosti zájemců o prezenční studium s etickou, religionistickou, filozofickou, kulturně-antropologickou a pedagogicko-psychologickou náplní doporučujeme obor Transkulturní komunikace. S ním se lze v rámci dne otevřených dveří seznámit od 10.30 hod. v místnosti A6 a od 12.00 hod. v místnosti A4.

Další informace: Jan Hojda, Th.D., sekretář Diecézního teologického institutu; e-mail: hojda [at] bihk.cz (hojda[at]bihk[dot]cz); tel.: 495 063 428.


Další zprávy

Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.
Z diecéze

Kurz Malá cesta manželů

I manželství se dá studovat...
Z diecéze

Týden modliteb za seniory a nemocné

Diecézní centrum pro seniory Hradec Králové děkuje všem, kdo se připojí k modlitbám za seniory i nemocné.