Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Výstava fotografií INDIE ZBLÍZKA putuje dál


Datum:

Výstava fotografií INDIE ZBLÍZKA, která zachycuje život indických dětí sponzorovaných v rámci projektu Adopce na dálku, je putovní.

Výstava fotografií INDIE ZBLÍZKA putuje dál

Autentické snímky Petra Hůlka z loňské návštěvy Diecézní charity Hradec Králové v indickém státě Severní Karnataka, odkud pochází sponzorované děti, si tak mohou návštěvníci prohlédnout tentokrát v prostorách Sluneční čajovny v Hradci Králové (Velké nám. 1) v době od 2. do 31. srpna 2004."Touto výstavou fotografií chceme našim lidem alespoň trochu přiblížit život lidí v Indii. Poukázat na jejich chudobu, ale zároveň také na to, že Indové jsou velmi krásní a vnitřně bohatí lidé. Dokáží vyžít z toho mála, co mají, a ještě se rozdělit s ostatními," uvedla Bc. Markéta Hůlková - koordinátorka Adopce na dálku a dodala "a díky větším prostorám bude v čajovně vystaveno o několik fotografií více než v červnu v kavárně U Knihomola."


Výstavu pořádá Diecézní charita Hradec Králové opět za laskavé podpory f. Kodak EXPRESS No s.r.o. Hradec Králové, V Kopečku 81, která fotografie na výstavu zdarma zhotovila, a také Sluneční čajovny v Hradci Králové, jenž bezplatně poskytla prostory. 
 

Adopce na dálku je projekt Diecézní charity Hradec Králové a indické diecéze Belgaum. Jeho prostřednictvím podporují sponzorští rodiče z České republiky školní docházku již tisícovky chudých indických dětí z diecéze Belgaum v indickém státě Severní Karnataka.


Další zprávy

Z diecéze

Zkoušky loveckých psů v diecézních lesích

Myslivci se psy předvedli krásu myslivecké kynologie v plném lesku.
Z diecéze

Senioři si užili svůj den v Hradci Králové

Zúčastnil se ho i kardinál Dominik Duka.
Česko

Národní Svatováclavská pouť

Za svatováclavskou tradicí do Staré Boleslavi...