Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Vytváříme jedno společenství


Datum:

Na setkání v Hradci při odchodu z katedrály dostávaly děti nálepky se znakem biskupství a sešit s názvem „Vytváříme jedno společenství“.

Vytváříme jedno společenství

Ten se tématicky zabývá převážně královéhradeckou diecézí (vznik, patroni, katedrála) a je určen pro děti základní školy.Přímo v textu jsou zařazeny úkoly, které si děti mohou ihned vyplnit.


Na konci sešitu je vyhlášena soutěž pro děti od 8 do 15 let s názvem stejným, jako je název sešitu. Děti, které se budou chtít soutěže zúčastnit, odstřihnou soutěžní lístek ze sešitu, vyplní odpovědi na otázky a odešlou na níže uvedenou adresu do konce října 2004. Všechny lístky se správnými odpověďmi budou zařazeny do slosování o ceny. Hlavní výhrou bude roční předplatné časopisu Duha nebo Nezbeda nebo Tarsicius (dle vlastního výběru). Seznam dvaceti vylosovaných bude uveřejněn v prosincových číslech diecézního časopisu IKD a katechetického věstníku, také na internetových stránkách www.bihk.cz, tlačítko Dětem.


Pro zájemce jsou sešity se soutěží k dispozici na katechetickém centru.


Adresa pro vyžádání si sešitu a pro odeslání odpovědí do soutěže:
Biskupství královéhradecké, Katechetické centrum, Velké náměstí 35, 500 01 Hradec Králové, tel.: 495 063 420, e-mail: kc [at] diecezehk.cz (kc[at]bihk[dot]cz)


Další zprávy

Z diecéze

Zkoušky loveckých psů v diecézních lesích

Myslivci se psy předvedli krásu myslivecké kynologie v plném lesku.
Z diecéze

Senioři si užili svůj den v Hradci Králové

Zúčastnil se ho i kardinál Dominik Duka.
Česko

Národní Svatováclavská pouť

Za svatováclavskou tradicí do Staré Boleslavi...