Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Eva Henychová - Všechno je jinak - nové CD


Datum:

Všechno je jinak je název v pořadí již třetího CD Evy Henychové, které právě vychází.

Eva Henychová - Všechno je jinak - nové CD

Celkem 12 autorských písní této zpěvačky, kytaristky, skladatelky i textařky v jedné osobě bylo nahráno ve zlínském Studiu V pod dohledem Ivoše Viktorína (AG Flek), o zvukovou režii se postaral Petr Vavřík (Buty).

Album je trochu odlišné od dvou předchozích. Čtyři písně jsou nahrány v doprovodu skupiny Oboroh, v dalších čtyřech zazní elektrická kytara Slávka Klecandra či saxofon jeho bratra Václava, na své si však přijdou i fanoušci tradiční Evy Henychové, neboť poslední čtveřice písní je nahrána pouze v doprovodu její akustické kytary, tak jako tomu bylo na předchozích albech. Deska je natolik jiná, nakolik je dnes jiná a vyzrálejší i sama autorka a interpretka.

CD vychází pod hlavičkou nově vzniklého vydavatelství ISLET RECORDS, distribuce je zajištěna v síti prodejen Karmelitánského nakladatelství, které se stalo z velké části i jeho sponzorem. Na podzim je připraveno turné koncertů po celém Česku, které začne křtem v úterý 19. 10. 2004 v Praze v Malostranské Besedě a bude pokračovat  v dalších městech až do konce listopadu. Podrobnosti naleznete na internetových stránkách http://www.evahenychova.cz/ .


Další zprávy

Z diecéze

Zkoušky loveckých psů v diecézních lesích

Myslivci se psy předvedli krásu myslivecké kynologie v plném lesku.
Z diecéze

Senioři si užili svůj den v Hradci Králové

Zúčastnil se ho i kardinál Dominik Duka.
Česko

Národní Svatováclavská pouť

Za svatováclavskou tradicí do Staré Boleslavi...