Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Proglas - Tipy pro zářijové dny


Datum:

Proglas je možné v královéhradecké diecézi naladit na frekvencích 93,3 FM z Pradědu nebo 97,9 FM z Ještědu.

Proglas - Tipy pro zářijové dny

Vysílání rádia můžete najít také v nabídce kabelových společností po celém území naší vlasti, naladit prostřednictvím Internetu nebo skrze satelit.
Jestliže máte zájem dostávat podrobný program vysílání Proglasu přímo do vaší e-mailové schránky, stačí o něj požádat na adrese redakce [at] proglas.cz (redakce[at]proglas[dot]cz).


Poutní místa Evropy poznáváme každý první pátek v měsíci. 3. září od 16 hodin navštívíme s průvodkyní Boženou Rejnušovou italskou Sienu, rodiště svaté Kateřiny.

Ve středu 8. září bude hostem Pavla Smolka P. Jiří Šlégr, ředitel Papežských misijních děl u nás. V cyklu Živý kraj poslouchejte více především o připravovaném celostátním misijním sympóziu. Vše se dozvíte po desáté večerní.

Hosty Magdazínu ve středu 15. září budou pracovnice brněnského Centra pro rodinu Petra Škrdlíková a psycholožka Lenka Lacinová. Témata: Malí školáčci; Co s neposednými dětmi a jak jim nástup do školy usnadnit.

V pořadu Osobnost kraje v úterý 21. září představíme mladého sochaře a restaurátora Hynka Bláhu z Hradce Králové. S mikrofonem míří do umělcova ateliéru královéhradecký redaktor Proglasu Petr Polehla. Začátek ve 22 hodin.

V rámci cyklu Do života se budete od září každé poslední pondělí v měsíci (poprvé 27. září) setkávat s magazínem naplněným inspiracemi z kulturního a společenského života. Jeho součástí bude i Nahlédnutí do života v zahraničí - rubrika s postřehy o cestování, studiu, práci, prožívání obyčejných lidských radostí a starostí za hranicemi naší země. Do života naladíte v pondělí v 16 hodin, reprízu pak v sobotu ve 22:10.

Především povzbuzení do života se snaží přinášet týdeník Křesťan a svět plný svědectví lidí, kteří se snaží žít s Bohem a pro Boha. V neděli 5. září bude hostem Jaroslava Kratky Zdeňka Fialová ze Silůvek, žena, která se vyrovnávala a vyrovnala se smrtí své třináctileté dcery.


Další zprávy

Z diecéze

Zkoušky loveckých psů v diecézních lesích

Myslivci se psy předvedli krásu myslivecké kynologie v plném lesku.
Z diecéze

Senioři si užili svůj den v Hradci Králové

Zúčastnil se ho i kardinál Dominik Duka.
Česko

Národní Svatováclavská pouť

Za svatováclavskou tradicí do Staré Boleslavi...