Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Nové číslo časopisu Rodinný život


Datum:

V těchto dnech vychází nové číslo časopisu Rodinný život, tentokrát věnované tématu rodinných rituálů, tradic a zvyků.

Nové číslo časopisu Rodinný život

Tradice a rituály vyživují naše kořeny – pojí nás s předky, vytvářejí pocit sounáležitosti a bezpečí. Umožňují nám být plněji lidmi, objevovat posvátno nejen ve svátečních, mimořádných chvílích, ale také ve všedních dnech a našich osobních zvycích. V novém čísle časopisu Rodinný život Vás zveme k objevování potěšení, které rituály a tradice do našeho života přinášejí.

V rozhovorech nám sestra Vojtěcha přiblíží slavení v rodinách Estonců. Paní Helena Polcrová povypráví o tom, proč děti rituály potřebují. Tři ženy z různých evropských zemí představí své oblíbené národní svátky. Nechejte se paní Hanou Pinknerovou inspirovat k inovacím svých způsobů slavení.

P. Martin Sklenář se zamýšlí nad tématem oběti v rodinném životě jako cestě k vzájemnému posvěcení. V rubrice křesťanští Guttenbergové nahlédneme do nakladatelství Refugium.

Pro děti je připravena pohádka o Ježíškovi i setkání s želvičkou Loudalkou. Nechybí soutěže pro malé i velké, křížovka, pozvání na zajímavé zimní akce a rybí recept pana Nágla. S přáním požehnaného vánočního času je přiloženo malé překvapení.

Předplatné či ukázkové číslo si můžete objednat na adrese: Centrum pro rodinný život, Biskupské nám. 2, 771 01 Olomouc, tel.: 587 405 250, e-mail: rodinnyzivot [at] email.cz (rodinnyzivot[at]email[dot]cz).


Další zprávy

Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.
Z diecéze

Kurz Malá cesta manželů

I manželství se dá studovat...
Z diecéze

Týden modliteb za seniory a nemocné

Diecézní centrum pro seniory Hradec Králové děkuje všem, kdo se připojí k modlitbám za seniory i nemocné.