Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Slůvko na dobrou noc


Datum:

Každý den, který se před námi otevírá, nás vybízí k hlubší duchovní soustředěnosti, jejíž cílem je prohloubit náš vztah s Pánem.

Slůvko na dobrou noc

Jednou z možností, jak se nechat denně oslovit konkrétní duchovní myšlenkou, je objednat si na svůj mobilní telefon sítě T-Mobile CZ „Slůvko na dobrou noc“.

Projekt je inspirován zvykem, který zavedl sv. Jan Bosko, když vždy večer vyprávěl svým chlapcům v salesiánské rodině dodnes populární „slůvko na dobrou noc“. Vstupte do stále se rozrůstající rodiny nás, kteří každý večer hodnotíme uplynulý den ve světle stejné a tedy nás všechny spojující myšlenky: objednejte si „Slůvko na dobrou noc“. Je to jednoduché: jste-li zákazníky sítě T-Mobile CZ, stačí zaslat na číslo 5566 SMS ve tvaru +SLUVKO. Stejně snadné je i odhlášení se z kanálu: zasláním SMS ve tvaru -SLUVKO na stejné číslo. Chcete-li službu jen vyzkoušet, zašlete SMS ve tvaru SLUVKO a jednorázově obdržíte poslední do systému vloženou myšlenku.

Cena jednoho slůvka je 1,50 Kč (bez DPH) pro paušální i Twist zákazníky. Slůvka pro Vás připravuje kněz královéhradecké diecéze, dominikán P. Vladimír Josef Slámečka.

O službě „Moje info“, na jejímž základě je provozován kanál „SLUVKO“, se dozvíte více podrobností na www.t-mobile.cz nebo www.t-zones.cz, kde si lze též službu pohodlně aktivovat!


Další zprávy

Z diecéze

Zkoušky loveckých psů v diecézních lesích

Myslivci se psy předvedli krásu myslivecké kynologie v plném lesku.
Z diecéze

Senioři si užili svůj den v Hradci Králové

Zúčastnil se ho i kardinál Dominik Duka.
Česko

Národní Svatováclavská pouť

Za svatováclavskou tradicí do Staré Boleslavi...