Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Rok začne v diecézních školách mší svatou


Datum:

V Hradci Králové budou v pondělí 2. září dvě ranní bohoslužby pro žáky a studenty. Stejně školní rok začne i v Kutné Hoře, Skutči a Borohrádku.

Rok začne v diecézních školách mší svatou

 

V pondělí 2. září v 9 hod. v katedrále Svatého Ducha v Hradci Králové bude P. Karel Moravec sloužit mši svatou pro Základní a mateřskou školu Jana Pavla II.

 

Pro Biskupské gymnázium Bohuslava Balbína bude sloužit mši svatou 2. září v 8 hod. biskup Mons. Josef Kajnek v kostele Nanebevzetí Panny Marie v Hradci Králové.

 

Do Skutče zavítá a mši svatou pro gymnázium Suverénního řádu maltézských rytířů bude sloužit generální vikář Mons. Josef Socha v 8 hod.

 

Biskupský vikář Mons. Josef Suchár bude sloužit v 9 hod. v kostele sv. Michaela pro Církevní základní školu v Borohrádku.

 

V Kutné Hoře bude pro Církevní gymnázium sv. Voršily a Církevní mateřskou školu sv. Jakuba mši svatou na začátek školního roku sloužit v úterý 3. září v 15 hodin biskup Mons. Josef Kajnek. V následujích dnech pokračují oslavy 20. výročí založení CG.

 

Do církevních škol královéhraddecké diecéze nastoupí více než 1200 studentů.


Další zprávy

Z Vatikánu

Papež František v Singapuru

Papež František se ve čtvrtek 12. září setkal s vedoucími představiteli Singapuru a na závěr dne sloužil slavnostní mši svatou.
Ze světa

Mezinárodní eucharistický kongres v Ekvádoru

Fotoreportáž z právě probíhajícího Mezinárodního kongresu v Ekvádoru.
Ze světa

Biskup Jan posílá pozdrav z Ekvádoru

Od 8. do 15. září 2024 se koná 53. mezinárodní eucharistický kongres ve městě Quito v Ekvádoru.