Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Křesťanský časopis pro dívky startuje!


Datum:

Křesťanský časopis pro dívky startuje!

Nový křesťanský měsíčník pro dívky ve věku 12 - 16 let s názvem IN! je na světě! Je celobarevný, plný zajímavých fotek, článků a tipů, zkrátka přesně takový, jaký ho současné dívky chtějí mít.

Myšlenka vydávat časopis pro dívky se zrodila už před lety a diecézní centra pro mládež tento nápad dlouho rozvíjela a podporovala. V roce 2003 se spojila s vydavatelstvím Tarsicius, které má za sebou osmiletou úspěšnou zkušenost s vydáváním stejnojmenného časopisu pro kluky.
Počátkem roku 2004 začal pracovat tvůrčí tým na přípravě časopisu, jeho koncepci a celkovém projektu. Do vytváření nového svěžího dílka se zapojilo přes tvůrčí internetový portál IN! asi tři stovky dívek, kluků, ale i dospělých z celé ČR. Kvůli časopisu a jeho zdaru vznikla dokonce spontánně i modlitební skupina on-line pod vedením otce Juana Provejo. Smyslem časopisu je přinášet kvalitní zábavu, praktické rady pro svízele "náctiletého" věku, interview se zajímavými osobnostmi, reportáže o hudbě, noty pro kytaru i pro schóly, kosmetické a účesové tipy, témata o lásce, názory a příspěvky samotných čtenářů, rubriky o cestování, internetu, sportu a nebudou chybět ani dívčí idoly.

Nulté číslo, které je v distribuci od počátku února 2005, je ZDARMA a slouží k tomu, aby si děvčata časopis předplatila!!! Můžete ho dostat na diecézním centru pro mládež, na farách, u katechetů nebo si o něj lze napsat do redakce.
Kdo si časopis objedná, dostane s prvním číslem složenku na zaplacení předplatného.
V roce 2005 vyjde šest čísel, následující rok už jich bude dvanáct.První prázdninové číslo IN! vyjde v červnu a další budou následovat od září.

Redakce IN!, Horní náměstí 12, 466 01 Jablonec n. Nisou. Cena 28 Kč. Objednávky telefon: 483 312 327. E-mail: objednavky [at] in.cz (objednavky[at]in[dot]cz). Info pro čtenáře a budoucí spolupracovníky: http://www.in.cz/.

Alexandra Makovičková


Další zprávy

Z diecéze

Zkoušky loveckých psů v diecézních lesích

Myslivci se psy předvedli krásu myslivecké kynologie v plném lesku.
Z diecéze

Senioři si užili svůj den v Hradci Králové

Zúčastnil se ho i kardinál Dominik Duka.
Česko

Národní Svatováclavská pouť

Za svatováclavskou tradicí do Staré Boleslavi...