Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Nabídka rádia Proglas


Datum:

Nabídka rádia Proglas

Proglas je možné v královéhradecké diecézi naladit na frekvencích 93,3 FM z Pradědu nebo 97,9 FM z Ještědu. Vysílání rádia můžete najít také v nabídce kabelových společností po celém území naší vlasti, naladit prostřednictvím Internetu nebo skrze satelit.
Jestliže máte zájem dostávat podrobný program vysílání Proglasu přímo do vaší e-mailové schránky, stačí o něj požádat na adrese redakce [at] proglas.cz (redakce[at]proglas[dot]cz).

Do únorových dní, převážně už postních, přicházíme s touto nabídkou:
O manželských setkáních, jejich smyslu a přínosu, se mluví v Magazínu ve středu 2. února po půl desáté dopoledne. Hosty Magdy Hauserové budou manželé Marie a Martin Šmídkovi.

Do cyklu Osobnost kraje připravuje pražské studio Kristián na úterý 8. února, 22. hodinu, pořad s titulkem Jak si uchovat duševní zdraví. Jana Beránková hovoří s docentem Karlem Kozlem o proměnách člověka, víře a tělesné aktivitě nejen u studentů Katolické teologické fakulty v Praze. (Opakování naladíte v sobotu 12. února v pět odpoledne.)

Je půst jen záležitostí odříkání si jídla? Je možné postit se na konkrétní úmysl? Jak je možné spojit půst s běžným životem? Kateřina Rózsová zve k mikrofonu teology a duchovní, se kterými chce mluvit o problematice postu v dnešním světě. Uslyšíte v relaci Dotýkání světla v pondělí 14. února od 22 hodin. (Repríza je připravena ve čtvrtek 17. února v 16 hodin.)

Víte, že první mapu Amazonky nakreslil misionář z Čech, tedy přesněji z východních Čech? Pokud se chcete dozvědět více o trutnovském rodákovi Samuelu Fritzovi, jenž působil na přelomu 17. a 18. století v Amazonii, poslouchejte
22. února po 22. hodině pořad Petra Polehly na vlnách Proglasu. (Opakování v sobotu 26. února v 17 hodin).

Další zprávy

Z diecéze

Zkoušky loveckých psů v diecézních lesích

Myslivci se psy předvedli krásu myslivecké kynologie v plném lesku.
Z diecéze

Senioři si užili svůj den v Hradci Králové

Zúčastnil se ho i kardinál Dominik Duka.
Česko

Národní Svatováclavská pouť

Za svatováclavskou tradicí do Staré Boleslavi...