Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Nabídka rádia Proglas na březen


Datum:

Nabídka rádia Proglas na březen

Proglas je možné v královéhradecké diecézi naladit na frekvencích 93,3 FM z Pradědu nebo 97,9 FM z Ještědu. Vysílání rádia můžete najít také v nabídce kabelových společností po celém území naší vlasti, naladit prostřednictvím Internetu nebo skrze satelit.
Jestliže máte zájem dostávat podrobný program vysílání Proglasu přímo do vaší e-mailové schránky, stačí o něj požádat na adrese redakce [at] proglas.cz (redakce[at]proglas[dot]cz).
Březnová nabídka k vám přichází také s těmito pořady:
V jednom z březnových vydání nabídne pořad Do života rozhlasové zpracování kabaretu Divadla Čára. Autorský písňový kabaret studentského souboru uvádíme v sobotu 5. března od 22:10.

Relace Křesťan a svět přináší v neděli 6. března setkání s bývalým politickým vězněm, populárním historikem a spisovatelem Václavem Vaškem. Program s podtitulem Paměť národa začíná v 17 hodin. (Znovu se s Václavem Vaškem potkáte ještě ve čtvrtek 10. března ve 22:30.)

Zástupci časopisu Tvořivý Ámos se objeví v programu pro maminky Kafemlýnek v úterý 8. března. Po půl desáté usedne za mikrofon Irena Kintrová.

Mladé křesťany na netradičních pracovních pozicích vyhledá pořad Živý kraj ve středu 9. března ve 22 hodin. Jaký je život lidí kolem 30, kteří denně vycházejí ze svých vědomostí a víry? (Repríza zazní v pondělí 14. března v 9:30.)

Volontariát je forma života, v níž mladý člověk nabídne na rok své síly do služby katolické církvi. Skupinka volontérů prožívá svůj rok činnosti také v Zátoru na Krnovsku. S mikrofonem je tam navštívil Pavel Kabzan, reportáž uslyšíte v Příběhu z kraje ve čtvrtek 10. března v deset večer. (Relaci opakujeme v neděli 13. března krátce po jedné hodině noční.)

Když člověk uzavírá s někým smlouvu, je to proto, aby se pojistil, že ho ten druhý nepodvede a neošidí. Ale smlouvy uzavírá i Bůh. Jaké a proč? - O tom v pořadu TWR Na sobotní frekvenci Proglasu bude přemýšlet Kateřina Hodecová a Rostislav Staněk, kazatel jednoho z brněnských sborů Církve bratrské. Uslyšíte v sobotu 12. března od 7:30.

Novou knihou na trhu je i dílo Sergeje Bulgakova Nevěsta Beránkova. Titul vydalo nakladatelství Refugium, v Knihovničce Proglasu vás s ním seznámí Jiří Stejskal. Poslouchejte v neděli 13. března ve 13:20. (Opakování je připraveno v pátek 18. března v 9:30.)

Každou třetí středu v měsíci nabízí Noční cukrárna možnost seznámení skrze SMS. Další příležitost nastane ve středu 16. března ve 22:30.

22. března ve 22:00 rozhovor s P. Davidem Vopřadou.

Další zprávy

Z diecéze

Zkoušky loveckých psů v diecézních lesích

Myslivci se psy předvedli krásu myslivecké kynologie v plném lesku.
Z diecéze

Senioři si užili svůj den v Hradci Králové

Zúčastnil se ho i kardinál Dominik Duka.
Česko

Národní Svatováclavská pouť

Za svatováclavskou tradicí do Staré Boleslavi...