Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Pobyt pro osamělé matky s dětmi v Olomouci


Datum:

Pobyt pro osamělé matky s dětmi v Olomouci

Termín: 2. - 9. 7. 2005
Charakteristika:
Pobyt je určen pro všechny matky, které z různých důvodů (neprovdání se, rozvodu, ovdovění apod.) vychovávají své děti samy, může přijet i sama maminka, jejíž děti jsou dospělé, nebo v uvedeném termínu mají jiné aktivity.
Program: Setkání je rozdělené do dvou částí: naučné a rekreační.

Dopolední část zahrnuje přednášky psychologa, dětského psychologa, psychiatra, kněze. V průběhu přednášek je zajištěna péče a program pro děti. Během dne je možnost k osobním rozhovorům s přítomnými odborníky nebo knězem, který je přítomen po celou dobu setkání. Každý den je příležitost zúčastnit se mše sv. a společných modliteb.

Rekreační část setkání je v odpoledních hodinách a lze ji trávit buď individuálně, nebo je možnost zapojit se do společně připravovaného programu pro celou rodinu. Součástí pobytu je i nabídka jednodenního výletu. Každá účastnice si může vytvořit originální hedvábný šátek, obrázek technikou decoupage nebo Window_color, nebo svíčku z voskových plátů, vyzkoušet si drátování aj. zajímavé techniky. Olomouc je známá historickými památkami (např. orloj, morový sloup, historické centrum s mnoha kostely), krásnými parky s rozáriem, navštívit lze i bazén, nedaleké poutní místo Svatý Kopeček, krásné ZOO.

Ubytování je zajištěno v budově kněžského semináře v historickém centru města a bude spojeno s prohlídkou míst, do kterých se běžný návštěvník města nepodívá.

Ceny: dospělá osoba a děti od 10 let - 1.950,- Kč: plná penze, ubytování, program přednášek, konzultací, výtvarné činnosti, jednodenní výlet aj.; dítě 310 let - 1.650,- Kč: plná penze, ubytování, program her aj.


Pokud máte o pobyt zájem, napište si o bližší informace a přihlášku přímo na adresu: Centrum pro rodinný život, Biskupské nám. 2, Olomouc, 772 00, tel. 585 500 250-253, e-mail: reznickm [at] arcibol.cz (reznickm[at]arcibol[dot]cz).

Další zprávy

Z diecéze

Zkoušky loveckých psů v diecézních lesích

Myslivci se psy předvedli krásu myslivecké kynologie v plném lesku.
Z diecéze

Senioři si užili svůj den v Hradci Králové

Zúčastnil se ho i kardinál Dominik Duka.
Česko

Národní Svatováclavská pouť

Za svatováclavskou tradicí do Staré Boleslavi...