Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Nabídka rádia Proglas na měsíc červen


Datum:

Nabídka rádia Proglas na měsíc červen

Proglas je možné v královéhradecké diecézi naladit na frekvencích 93,3 FM z Pradědu nebo 97,9 FM z Ještědu. Vysílání rádia můžete najít také v nabídce kabelových společností po celém území naší vlasti, naladit prostřednictvím Internetu nebo skrze satelit.
Jestliže máte zájem dostávat podrobný program vysílání Proglasu přímo do vaší e-mailové schránky, stačí o něj požádat na adrese redakce [at] proglas.cz (redakce[at]proglas[dot]cz).
Nejprve jedno neprogramové pozvání V tomto roce si Proglas připomíná desáté výročí svého vysílání, a tak zve své posluchače častěji k nejrůznějším setkáním. V sobotu 4. června můžete nahlédnout do rozhlasového zákulisí při Dni otevřených dveří. Těšíme se na vás od 9 do 15 hodin na Barvičově ulici v Brně.

Týdeník pro mladé duše Do života se v pondělí 6. června věnuje akvabelům. Tento sport i umění zároveň představuje od čtyř hodin odpoledne.

I v řezbářské dílně se dá najít prostor pro práci s mentálně postiženými. Přesvědčte se v reportáži, kterou přináší týdeník Živý kraj ve středu 8. června po 22. hodině. Připravují olomoučtí redaktoři Proglasu.

V pořadu Osobnost kraje představujeme v úterý 14. června po 22. hodině emeritního primáře, neurologa MUDr. Jana Hromadu z Ostravy. Setkání s ním se mimo jiné dotkne i etických otázek euthanázie a dalších problémů.

Na výstavu ikon do Jilemnice zavede posluchače královéhradecký redaktor Proglasu Petr Polehla ve středu 15. června.
Relace Živý kraj začíná ve 22 hodin.

Představte si kůži tak tenkou, křehkou a lehce zranitelnou, jako jsou motýlí křídla - stačí tlak, tření švu prádla, které způsobí poranění a puchýře na kůži...DebRA ČR je nezisková nevládní organizace, jejímž hlavním úkolem je snažit se usnadňovat život pacientům s EB a jejich rodinám. O společnosti DebRA hovoří Magda Hauserová s Magdou Hrudkovou a MUDr. Hanou Bučkovou v Magdazínu ve středu 22. června v 9:30.

V polovině června proběhne v Praze mezinárodní ekumenické Setkání křesťanů 2005. Za akcí se ohlíží Příběh z kraje ve čtvrtek 23. června po 22. hodině.

Oktáva v pátek 24. června v 16:55 přináší rozhovor s Davidem Ebenem, vedoucím souboru Schola Gregoriana Pragensis.

Nejen osudy lidí, ale život drobných sakrálních památek je na severu, v pohraničí, ovlivňován posledními desetiletími. Pořad Živý kraj chce ve středu 29. června po 22. hodině přiblížit práci sdružení, které se snaží o obnovu těchto drobných staveb a tím i o obnovu kulturní a duchovní.

Další zprávy

Z diecéze

Zkoušky loveckých psů v diecézních lesích

Myslivci se psy předvedli krásu myslivecké kynologie v plném lesku.
Z diecéze

Senioři si užili svůj den v Hradci Králové

Zúčastnil se ho i kardinál Dominik Duka.
Česko

Národní Svatováclavská pouť

Za svatováclavskou tradicí do Staré Boleslavi...