Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Vychází 1. číslo časopisu IN!


Datum:

Vychází 1. číslo časopisu IN!

15. 6. 2005 vyšlo první číslo časopisu pro děvčata "IN!". Poštou ho dostanou ti, kdo si ho objednali. Další zájemci si ho mohou opatřit na diecézních centrech pro mládež nebo na adrese vydavatele.

První číslo nabízí mnoho zajímavých témat. Mladý jáhen odpovídá na to, co "pálí" děvčata v otázkách víry. O svém životě hovoří zpěvačka Radůza a Lucka Bakešová ze Superstar. Módní strana nabízí šátek vlastní výroby. Čtenářky se také dozví, jak se připravuje domácí zmrzlina. Nechybí ani koutek o koních, soutěže a prázdninová příloha plná her a vtipů.
S prvním číslem je distribuována i složenka na zaplacení předplatného. Předplatné je možné uhradit i převodem z účtu.

Aby byl časopis dostupný všem, je cena předplatného stanovena na 28 Kč. Výrobní náklady na jedno číslo jsou však dva až třikrát vyšší. Časopis se neobejde bez podpory drobných i velkých dárců. Proto byl založen "Nadační fond časopisu IN!". Na jeho účet číslo 141497399/0800 je možné zasílat dary. Ty je možné posílat i složenkou, kterou si lze vyžádat na adrese vydavatele.

Kontakt: IN! dívčí svět, Horní nám. 12, 466 01 Jablonec nad Nisou; tel: 483 312 327; in [at] in.cz (mailto:in[at]in[dot]cz); http://www.in.cz/.

Za realizační tým děkuje  P. Jenda Balík


Další zprávy

Z diecéze

Zkoušky loveckých psů v diecézních lesích

Myslivci se psy předvedli krásu myslivecké kynologie v plném lesku.
Z diecéze

Senioři si užili svůj den v Hradci Králové

Zúčastnil se ho i kardinál Dominik Duka.
Česko

Národní Svatováclavská pouť

Za svatováclavskou tradicí do Staré Boleslavi...