Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Vyšel druhý letošní Hromosvod


Datum:

Začíná velikonoční čas a do něj přichází druhé číslo Hromosvodu. Na co se v něm můžete těšit?

Vyšel druhý letošní Hromosvod

Duchovní slovo si pro nás tentokrát připravil bohoslovec Dmytro Romanovsky. Podělí se s námi mj. o svou zkušenost na Bílou sobotu. V informacích vás pozveme na událost roku — Světový den mládeže v Krakově. Dále pak na Večer mladých v Novém Městě nad Metují, Vikariátní setkání v Humpolci, Velikonoční koncert skupiny Mozaika, Modrý bál, na Vesmír na Offline víkend a Girl´s víkend nebo na Diecézní ministrantské setkání. V rámci příprav na Světový den mládeže v Krakově také máte další možnost soutěžit sesignály.cz.
Co se v poslední době dělo si přečtěte v reportážích. Jaké byly Pololetky na Vesmíru, Večer mladých v Náchodě nebo přípravné setkání s Francouzi, kteří se na cestě do Krakova zastaví v Želivu, se dozvíte právě zde. 
V otaznících života se podíváme na šestou kapitolu z knížky Učit se milovat: Lásku potkáme, nebo se jí musíme naučit? V portrétech se seznámíme se zástupkyníza mládež humpoleckého vikariátu, Dominikou Tůmovou.
V závěru si také můžete přečíst pastýřský list od biskupa Jana Vokála, který nás zve na Světový den mládeže do Krakova a vyzývá nás, abychom se setkávali se svými vrstevníky ve společenství mládeže. (peš)

Další zprávy

Ze světa

Mezinárodní eucharistický kongres v Ekvádoru

Fotoreportáž z právě probíhajícího Mezinárodního kongresu v Ekvádoru.
Ze světa

Biskup Jan posílá pozdrav z Ekvádoru

Od 8. do 15. září 2024 se koná 53. mezinárodní eucharistický kongres ve městě Quito v Ekvádoru.
Z diecéze, Česko

Dotkni se nebe

Víkendová pouť do Králík pro rodiče, kteří přišli o dítě.