Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Karmelitánské knihkupectví nabízí


Datum:

Karmelitánské knihkupectví nabízí

F. F. Procházky 101, 509 01 Nová Paka, tel.: 493 721 967, e-mail: nova.paka [at] kna.cz (nova[dot]paka[at]kna[dot]cz), http://www.kna.cz/

Knižní novinky:
O eucharistii s Vojtěchem Kodetem
Jedním ze zvláštních Božích darů je schopnost prostým způsobem hluboce oslovit lidi. Vojtěch Kodet, současný generální představený Řádu obutých karmelitánů v Čechách (bratří Panny Marie Karmelské), ten dar má. O tom svědčí i jeho nejnovější kniha, napsaná při jeho studiích v Římě a věnovaná podstatě a středu naší víry - EUCHARISTII.

Ukázky z knihy:
Bylo mi patnáct let, když se jednou před naším venkovským kostelíkem u mě zastavil můj strýc a prohlásil: Musel jsem dnes při mši myslet na to, že někteří lidé jsou jako kostelní okna. Sledují tisíce bohoslužeb, a nehne to s nimi. Tento strýcův výrok se mi vybavil v životě ještě mnohokrát později, když už jsem sloužil jako kněz, a dodnes je mi výzvou k zamyšlení.
Váz., 95 str, 109,- Kč


O šťastném manželství s Jaro Křivohlavým
Profesor PhDr. Jaro Křivohlavý, CSc., je autorem řady knih z oblasti psychologie zdraví a vztahů mezi lidmi. Po úspěšném knižním titulu O odpuštění se tentokrát autor věnuje manželství. Kniha je napsána velmi čtivě a vychází z autorových bohatých zkušeností nejen z psychologické praxe, ale také z krásného životního vztahu k jeho ženě.

Ukázka z knihy:
Obdobně jako s těmi diamanty je to zřejmě i s manželstvím. I to začíná jako nevýrazný, matný a neforemný nerost. Teprve broušením dostává tu pravou podobu a začne oslnivě zářit.
O jednom manželském brusu bych věděl, máme ho dokonce vyzkoušený. Mohu ho doporučit. Podobně jako onen brus, kterým se brousí diamanty, i tento partnerský brus něco odebírá, dává však manželství lesk a krásu. A jak pracuje?

Váz., 91 str., 109,- Kč


Další zprávy

Z diecéze

Zkoušky loveckých psů v diecézních lesích

Myslivci se psy předvedli krásu myslivecké kynologie v plném lesku.
Z diecéze

Senioři si užili svůj den v Hradci Králové

Zúčastnil se ho i kardinál Dominik Duka.
Česko

Národní Svatováclavská pouť

Za svatováclavskou tradicí do Staré Boleslavi...