Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Nabídka chráněných dílen u sv. Anny


Datum:

Nabídka chráněných dílen u sv. Anny

   Oblastní charita Červený Kostelec otevřela koncem roku 2005 při Domově sv. Josefa v Žirči nové středisko, které tvoří tři samostatná chráněná pracoviště: chráněné pracoviště umělecko-tvořivá chráněná dílna, počítačová chráněná dílna a občerstvení. Projekt, jehož cílem je vytvoření 9 pracovních míst pro osoby se zdravotním postižením, je finančně podporován z finančních prostředků EU programu Phare 2003 RLZ.

   Chráněné dílny nabízejí zájemcům: dekorativní a dárkové předměty (malba na sklo, hedvábí, keramika, polštářky plněné pohankou, předměty pro prezentační a reklamní účely - vše dle požadavků zákazníka), informace na tel.: 499 628 533 (Blanka Špačková), dále tvorba a úprava webových stránek, převod papírových dokumentů a knih do elektronické podoby, výroba propagačních materiálů (plakáty pozvánky, prezentace atd.), zadávání dat do databází, formulářů, tabulek, veškeré přepisy dokumentů, vypalování a kopírování vámi dodaných dat na nosiče CD, DVD a diskety, úprava digitálních fotografií, informace na tel.: 499 628 539 (Pavel Kolář). Díky statutu Chráněné dílny nabízíme firmám náhradní plnění za povinný podíl ZPS.
Kontakt: Ing. Jana Řezníčková, vedoucí chráněných dílen, tel.: 499 628 536, e-mail: reznickova [at] zirec.hospic.cz (reznickova[at]zirec[dot]hospic[dot]cz)


Další zprávy

Z diecéze

Zkoušky loveckých psů v diecézních lesích

Myslivci se psy předvedli krásu myslivecké kynologie v plném lesku.
Z diecéze

Senioři si užili svůj den v Hradci Králové

Zúčastnil se ho i kardinál Dominik Duka.
Česko

Národní Svatováclavská pouť

Za svatováclavskou tradicí do Staré Boleslavi...