Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Soutěž "Šikovné ruce pro hospic"


Datum:

Soutěž "Šikovné ruce pro hospic"

Středisko Hospic Anežky České v Červeném Kostelci vyhlašuje soutěž a zve na vernisáž prodejní výstavy, jejíž výtěžek bude věnován na podporu kvalitní péče o těžce nemocné.

Hospic Anežky České vyhlašuje soutěž "Šikovné ruce pro hospic". Do této soutěže o nejlepší vlastnoručně vyrobený výrobek věnovaný pro hospic se mohou zapojit všichni šikulové, dospělí i děti. Soutěž bude probíhat od 1. 6. do 27. 9. 2006 ve dvou kategoriích (1. kategorie dospělí a děti od 10 let, 2. kategorie děti do 10 let).

Vernisáž prodejní výstavy, která bude v rámci této akce uspořádána a vyhlášení vítězů, proběhne v říjnu při příležitosti "Světového dne hospiců". Nezávislá odborná komise vybere prvních deset nejlepších soutěžících, pro které jsou připraveny hodnotné ceny. Výtěžek z prodejní výstavy bude věnován na podporu kvalitní péče o těžce nemocné.

Více informací najdete na http://www.hospic.cz/.

Péči o těžce nemocné můžete také podpořit formou DMS
Od 5. května 2006 můžete podpořit kvalitní péči o těžce nemocné a umírající v Hospici Anežky České v Červeném Kostelci také posláním SMS ve tvaru DMS HOSPICCK na číslo 87777. Cena DMS je 30,-Kč.
Přispějete tak částkou nejméně 27,-Kč. Podrobné informace můžete získat na http://www.darcovskasms.cz/.

Získané finanční prostředky budou použity na chybějící zdravotní pomůcky a obnovu technického zázemí. Děkujeme Vám za podporu!


Další zprávy

Z diecéze

Zkoušky loveckých psů v diecézních lesích

Myslivci se psy předvedli krásu myslivecké kynologie v plném lesku.
Z diecéze

Senioři si užili svůj den v Hradci Králové

Zúčastnil se ho i kardinál Dominik Duka.
Česko

Národní Svatováclavská pouť

Za svatováclavskou tradicí do Staré Boleslavi...