Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Toulky Německem s návštěvou rodného města Benedikta XVI.


Datum:

Toulky Německem s návštěvou rodného města Benedikta XVI.

Biskupství královéhradecké, Diecézní centrum pro seniory a Křesťanská cestovní kancelář Jiří Chválek - Avetour Vás zvou na zájezd TOULKY NĚMECKEM S NÁVŠTĚVOU RODNÉHO MĚSTEČKA PAPEŽE BENEDIKTA XVI. MARKTL AM INN.

Termín: 28. - 30. 9. 2006
Cena: 2.790,- Kč

Odjezd
28.9. z Hradce Králové, Pardubic, Chrudimi a Prahy, případně dalších míst. Přesná místa a časy odjezdů budou sděleny asi 3 týdny před začátkem zájezdu, spolu s podrobnějšími informacemi a pokyny k cestě.

Návrat
30. 9. v podvečerních hodinách po stejné trase.

Program
Zahrnuje hlavně návštěvu a prohlídku rodného městečka papeže Benedikta XVI. Marktl am Inn - rodný dům a prohlídka městečka a výlet do známého bavorského poutního místa Altötting, poté dle zájmu a času návštěva dalších zajímavých míst v nedalekém okolí. Na cestě tam, nebo zpět kratší návštěva Pasova - prohlídka centra a historického jádra.

Cena
Zahrnuje dopravu, 2x ubytování, 1x večeři - teplé párky, chléb, hořčice (bus), 1x lehčí snídani - káva, čaj, pečivo (bus), organizační, duchovní (P. ICLic. M. Šiffel) a zdravotní doprovod (s. K. Zachovalová DKL), zdravotní pojištění do zahraničí, zák. pojištění CK proti úpadku.

Přihlášky a informace
Biskupství královéhradecké - Diecézní centrum pro seniory, Velké náměstí 35, 500 01  Hradec Králové, tel.: 495 063 661, mobil: 737 215 328, e-mail: dcs [at] diecezehk.cz (dcs[at]diecezehk[dot]cz), www.diecezehk.cz


Další zprávy

Z diecéze

Zkoušky loveckých psů v diecézních lesích

Myslivci se psy předvedli krásu myslivecké kynologie v plném lesku.
Z diecéze

Senioři si užili svůj den v Hradci Králové

Zúčastnil se ho i kardinál Dominik Duka.
Česko

Národní Svatováclavská pouť

Za svatováclavskou tradicí do Staré Boleslavi...