Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Stránky DCŽM Vesmír


Datum:

Stránky DCŽM Vesmír

Minulý rok v tuto dobu se zrodila myšlenka udělat pořádné stránky Vesmíru (www.vesmir.signaly.cz). V dnešní době je důležité, aby děcka měla nějaké to internetové zázemí. Nejde však jen o to, aby bylo spousta dostupných informací o centru. Chceme, aby se stránky staly nástrojem živého společenství mladých lidí. Jde nám zde také o nemocné nebo postižené kamarády (viz poznámku), kteří nemohou přijet. Touto novou formou se k nám mohou připojit.

Tyto stránky mají i rozměr evangelizační. „Co vám říkám ve tmě, povězte na světle; a co slyšíte v soukromí, hlásejte se střech.“Mt 10,27. Kdyby si někdo vylezl na střechu a začal volat něco o tom, co prožil, tak by ho asi zavřeli do blázince nebo odvezli na záchytku. Dnes jsou jiné formy.

Naše internetové stránky běží přes 4 měsíce, za tuto dobu je navštívilo přes 10 000 různých návštěvníků a denní návštěvnost je průměrně 150 návštěvníků za den.

Přesto, že jsou stránky na 100% amatérská záležitost, to docela šlape. Dá-li Bůh, bude to šlapat i dál.

Pavel „Pája“ Šimon

Pozn.: Použitá technologie XHTML 1.0 Strict a zachování kvalitní struktury textů je web dostupný i v alternativních prohlížečích (textové prohlížeče, hlasové čtečky apod.)


Další zprávy

Z diecéze

Zkoušky loveckých psů v diecézních lesích

Myslivci se psy předvedli krásu myslivecké kynologie v plném lesku.
Česko

Kurz rozlišování povolání pro muže

Možná právě Tebe Pán Bůh volá ke kněžství...
Česko

Národní Svatováclavská pouť

Za svatováclavskou tradicí do Staré Boleslavi...