Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Růžencový seminář a Mariánská konference


Datum:

Ve dnech 4. – 7. října v sídle Českomoravské Fatimy v Koclířově u Svitav.

Růžencový seminář a Mariánská konference

Začátek Růžencového semináře je ve čtvrtek 4.10. v Koclířově. Začneme v 18 hod. slavením mše sv. a pak setkáním a vzájemným sdílením i seznámením s průběhem a významem. První pátek 5.10. prožijeme společně i ve spojení s modlitbami Světového apoštolátu Fatimy. Hluboce prožijeme současnost i další naše cesty. Je třeba nahlásit se na recepci (e-mail: recepce [at] cm-fatima.cz (recepce[at]cm-fatima[dot]cz), tel 731 646 800). Zajistíme vše potřebné k pobytu.

První mariánskou sobotu 6.10. zahájíme za přítomnosti otce biskupa Mons. Jana Vokála v 10 hod. Poté bude následovat v 10.30 hod. mše svatá. V loňském roce v pravé poledne jsme v tento den první říjnové soboty zasvětili do Neposkvrněného Srdce Panny Marie a skrze ni Bohu Českou republiku. Letos "100 +1" tento den v poledne rozhodneme o dalším směru a cestě ČM Fatimy v Koclířově. Důležitý bude i odpolední program. Slavnostní den zakončíme slavením mše svaté v 17 hod. 


Je to velká výzva. Prosím, nepřeslechněte ji. Bohužel, v tento termín budou volby, ale sobotu to neohrozí, protože každý může již volit v pátek a pak v sobotu vše odevzdat Panně Marii. Výzva je pro nás i pro ty, kdo by se k nám chtěli připojit. "Armáda" Panny Marie volá. Přeje si to Pán Ježíš a my mu v tom máme pomáhat - totiž - "víc poznat a víc milovat Pannu Marii a šířit úctu k Jejímu Neposkvrněnému Srdci" (Fatima 13. 6. 1917) Žehná vám, všem, kteří jsou s námi spojeni, nemocným i těm, co nemohou.
 
V Kristu a Marii
Mons. Pavel Dokládal 


Další zprávy

Z diecéze

Svatí na krkonošských stezkách

Na krkonošských cestách provází poutníky nové podmalby na skle se zobrazením světců.
Z diecéze, Česko

Diecézní lesy Hradec Králové jsou Diamantem českého byznysu

Diecézní lesní společnosti bylo uděleno prestižní ocenění.
Z diecéze

Formační setkání seminaristů

Společné dny již tradičně prožili seminaristé se svými diecézními představenými.