Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Šikovné ruce pro Hospic 2007


Datum:

Šikovné ruce pro Hospic 2007

Oblastní charita Červený Kostelec vyhlašuje od 15.4. do 27.9.2007 soutěž "Šikovné ruce pro hospic 2007". Po skončení soutěže bude výtěžek prodejní výstavy věnován na provoz Hospice Anežky České v Červeném Kostelci.

Červený Kostelec: Po úspěšném ročníku "Šikovné ruce pro hospic 2006", z jehož výtěžku bylo zakoupeno klimatizační zařízení do pokojů těžce nemocných v Hospici Anežky České, vyhlašuje Oblastní charita Červený Kostelec, středisko Hospic Anežky České opět soutěž "Šikovné ruce pro hospic 2007" o nejlepší vlastnoručně vyrobený výrobek věnovaný pro hospic.

 

Soutěž bude tentokrát probíhat ve třech kategoriích (I: děti do 9 let, II: děti od 10 do 18 let, III: dospělí). Na výrobek je třeba nalepit štítek se jménem a příjmením, bydlištěm včetně PSČ, případně s tel. spojením, kategorií a prodejní cenou (v obvyklé cenové výši).

 

Výrobky mohou být předávány buď osobně nebo prostřednictvím pošty do prodejny levného textilu v Hospici Anežky České (5. května 1170, 549 41 Červený Kostelec).

 

Vernisáž prodejní výstavy, která bude vyvrcholením této akce a vyhlášení vítězů proběhne opět v rámci Světového dne hospiců 5.10.2007. Vítězům ze všech třech kategorií zde bude předána cena.

 

Průběh soutěže je možné sledovat na stránkách http://www.hospic.cz/. Výtěžek z prodejní výstavy bude věnován na podporu kvalitní péče o těžce nemocné.

 

Kontaktní osoba:

Eva Wagenknechtová, public relations

tel.: +420 491 420 121/27

wagenknechtova [at] hospic.cz (wagenknechtova[at]hospic[dot]cz)

 


Další zprávy

Česko

Kurz rozlišování povolání pro muže

Možná právě Tebe Pán Bůh volá ke kněžství...
Česko

Národní Svatováclavská pouť

Za svatováclavskou tradicí do Staré Boleslavi...
Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.