Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Svatý Otec v Mariazell


Datum:

Svatý Otec v Mariazell

V sobotu 8. září 2007 navštíví Svatý otec Benedikt XVI. jedno z hlavních středoevropských poutních míst - rakouské Mariazell.

Rakouská biskupská konference oslovila země svých nejbližších sousedů, včetně České biskupské konference, s pozváním a prosbou o koordinaci poutníků z jednotlivých zemí, aby se předešlo nežádoucím jevům z pouti Středoevropských katolických dnů v roce 2004.

 

Národním koordinátorem jmenovala ČBK poutní centrum královéhradeckého biskupství vedené P. Mgr. Pavlem Dokládalem.

 

Národní koordinátor vyzývá všechny cestovní kanceláře či jiné organizace a farnosti pořádající pouť do Marizell v sobotu 8. září 2007, aby se co nejdříve ohlásili a seznámili se s organizačními pokyny pro tuto pouť.

 

Z pokynů vyplývá, že individuální účast jednotlivců osobními vozy bez registrace a vstupenek, a to ani autobusů bez registrace, nebude možná.

 

Kontaktujte, prosím, co nejdříve: Poutní centrum, Biskupství královehradecké, Velké nám. 35  500 01 Hradec Králové, tel. se zázn. 495 063 670 Mobil P.Pavel Dokládal 731 598 751, sekretariát 731 598 752, E-mail: poutnik [at] diecezehk.cz (poutnik[at]diecezehk[dot]cz)  


Další zprávy

Česko

Kurz rozlišování povolání pro muže

Možná právě Tebe Pán Bůh volá ke kněžství...
Česko

Národní Svatováclavská pouť

Za svatováclavskou tradicí do Staré Boleslavi...
Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.