Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Časopis IN – dívčí svět úspěšně vstupuje do čtvrtého roku


Datum:

Časopis IN – dívčí svět úspěšně vstupuje do čtvrtého roku

V lednu 2008 oslavíme tři roky od vydání nultého číslo dnes již rozšířeného časopisu IN! – dívčí svět. Je velikým darem, že se podařilo toto zvlášť potřebné dílo nejen začít, ale i po tři roky udržet a časopis rozšířit po většině farností v českých i moravských diecézích.

Jeho tvůrci jsou upřímně vděčni všem, kdo jim v tomto díle pomáhají. Zvláštní poděkování za podporu a za to, že časopis nabízí ve svých farnostech děvčatům, patří právě kněžím.

 

Děvčata si časopis oblíbila a doporučují ho svým kamarádkám. Do redakce přichází velké množství dopisů a e-mailů, ve kterých se čtenářky obrací na redaktorky se svými otázkami a zážitky.

 

Cena časopisu byla stanovena tak, aby byl dívkám dostupný. Výrobní náklady na jedno číslo jsou ale až dvojnásobné než cena, za kterou je časopis prodáván. Chybějící finanční prostředky jsou čerpány z nadačních příspěvků Nadačního fondu časopisu IN!, který by nemohl své poslání plnit bez řady drobných dárců, kterým upřímně děkujeme.

 

Od ledna 2008 bude časopis IN! stát pro předplatitele 30 Kč a v síti prodejců 36 Kč. Navýšení ceny oproti předchozím letům je způsobeno především zvýšením DPH z 5 % na 9 % a zdražením tisku a poštovních služeb.

 

Za podporu v naší práci děkují

 

MgA. Štěpán Pospíšil

spolu s tvůrci časopis IN!


Další zprávy

Z diecéze, Ze světa

S biskupem Janem o Eucharistickém kongresu v Ekvádoru

Jak prožil kongres a co z něho přináší do naší země?
Česko

Katolický týdeník volně dostupný v digitální verzi

Povodňová situace komplikuje doručování periodika.
Z Vatikánu

Vatikán představil druhou fázi synody o synodalitě

Součástí programu bude kající modlitba.