Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Evangelizační kurz 2024/2025


Z diecéze
Datum:

Pod záštitou Biskupství královéhradeckého, ve spolupráci s Nadačním fondem Credo.

Od 21. září 2024 do 11. ledna 2025 bude v Hradci Králové probíhat 2. ročník Evangelizačního kurzu. Jedná se o pět víkendů prožitých ve společenství modlitby, vzdělávání a sdílení. Cílem kurzu je pomoci účastníkům prohloubit osobní vztah ke Kristu a znovu objevit a rozvinout své poslání při hlásání evangelia tam, kde právě žijí.

První tři víkendy jsou zaměřeny na formaci a duchovní život, čtvrtý víkend je praktický – evangelizace ve městě, pátý víkend je věnován duchovní obnově. Evangelizační kurz má zázemí v Salesiánském domově mládeže v Hradci Králové - Kuklenách u sester salesiánek, kde je zajištěno také ubytování a stravování. Závěrečná duchovní obnova se koná v Hotelu poutní dům na Hoře Matky Boží v Králíkách.

Kurzovné je 1 000 Kč (nezahrnuje ubytování a stravu). Přihlašování je možné online do 6. září 2024, PŘIHLÁŠKA ZDE. Více informací o kurzu: https://www.bihk.cz/evangelizace/evangelizacni_kurz.


Další zprávy

Z diecéze

Formační setkání seminaristů

Společné dny již tradičně prožili seminaristé se svými diecézními představenými.
Z Vatikánu, Apoštolát modlitby

Apoštolát modlitby - červenec

Přidejte se svými modlitbami ke Světovému apoštolátu modliteb.
Z diecéze

Broumovsko s otevřenými kostely

Krásu broumovského výběžku můžete vnímat i mezi chladivými zdmi souboru broumovských kostelů, které jsou připraveny pro návštěvy turistů.