Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Kurz: používání a tvorba prezentace v PowerPointu


Datum:

Kurz: používání a tvorba prezentace v PowerPointu

Katechetické a pedagogické centrum Biskupství královéhradeckého nabízí kněžím, pastoračním asistentům, katechetům a dalším zájemcům zaškolení do používání a tvorby jednoduchých prazentací v PowerPointu k výukovým účelům. Kurz se koná ve středu 30. 9. 2009 v budově Nového Adalbertina, Velké náměstí 32, v Hradci Králové. Na kurz je třeba se předem přihlásit, kurzovné je zdarma.

S rozvojem multimediální techniky a tvorbou nových pomůcek se nabízí efektivně využít ve výuce náboženství nebo při jiných vzdělávacích programech také powerpointových prezentací. Cílem kurzu je poskytnout účastníkům instruktáž k získání základních dovednosti při práci s PowerPointem. Absolventi kurzu by měli být schopni vytvořit jednoduchou prezentaci s textem a obrázky (zkušenější i se zvuky a videoukázkami), graficky a barevně ji upravit a animovat texty. Naučí se rozlišovat používané formáty a upravovat již vytvořené prezentace (výběr a skrývání snímků, zapisování do nich při prezentaci apod.).

Lektorkou kurzu je Ing. Marie Zimmermannová.

Doba trvání: 9 - 12 hod. a 13 - 15 hod., celkem 5 výukových hodin s přestávkou na oběd.

Na kurz je třeba se přihlásit nejpozději do 29. 9. na tel.: 495 063 420 u paní Ing. Petrášové, nebo sms zprávou ve tvaru: KPW jméno na tel. číslo 737 215 335, nebo e-mailem: kc [at] diecezehk.cz (kc[at]diecezehk[dot]cz). K přihlášce, prosíme, připište, zda máte vlastní notebook.

Kapacita kurzu je omezena na 10 účastníků.

 


Další zprávy

Z Vatikánu

Vatikán představil druhou fázi synody o synodalitě

Součástí programu bude kající modlitba.
Z diecéze

Utvářejme dobré vztahy, které nikdy nepominou

Slova povzbuzení generálního vikáře královéhradecké diecéze Mons. Jana Paseky od tyrolského jezera Achensee.
Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.