Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Duchovně-odpočinkový pobyt na La Salette, Ars v roce kněží a Taizé


Datum:

Duchovně-odpočinkový pobyt na La Salette, Ars v roce kněží a Taizé

Cestovní kancelář Avetour ve spolupráci s Diecézním centrem pro seniory pořádá ve dnech 3. – 10. 5. 2010 duchovně-odpočinkový pobyt na La Salette s návštěvou Arsu a Taizé. Jedná se o pobyt ve výšce téměř 2000 m n. m. v „zajetí„ horských velikánů a Boží přítomnosti.

Duchovní program povede  P. ICLic. Miloslav Šiffel; průvodkyní bude Mgr. Veronika Čepelková. Během pobytu se naskytne několik příležitostí ke krásným procházkám i delším túrám, osobní volno k individuálnímu využití na tomto překrásném místě, možnost výstupů na okolní vrcholy různých stupňů náročnosti.

Každý den mše sv. a večerní procesí s lampiónovým průvodem u místa zjevení. Z La Saletty přejezd na sever od Lyonu do Arsu –  místa působení sv. Jana Maria Vianneye, od jehož úmrtí uplynulo již 150 let a návštěva Taizé – celosvětově známého ekumenického společenství. Zájezd je určen lidem seniorského věku i dalším zájemcům.

Cena zájezdu je 7990,- Kč a zahrnuje dopravu moderním klimatizovaným autobusem, veškeré poplatky, 5x ubytování, 4x polopenzi, 1x snídaně – teplé párky z autobusu, duchovní doprovod, servis průvodce, pojištění léčebných výloh v zahraničí, zákonné pojištění CK. Odjezdy jsou z těchto míst: Svitavy, Hradec Králové, Praha a České Budějovice.

 

Žádáme všechny zájemce o tento zájezd, aby se v případě zájmu neprodleně nahlásili. Vzhledem k vysoké poptávce po ubytování v květnovém termínu zejména na La Salettě, nebude potom později možné zajistit noclehy a tím vlastně celý zájezd zrealizovat!

 

Přihlášky a informace:

 

Diecézní centrum pro seniory, Velké nám. 35, Hradec Králové 500 01, tel.: 495 063 661, mobil: 737 215 328, email: dcs [at] diecezehk.cz (dcs[at]diecezehk[dot]cz), www.dcshk.cz, skype: seniori.diecezehk.cz. Dárkový certifikát na vyžádání.

 

Fotogalerie Francie 2008 - http://www.diecezehk.cz/fotoalbum/index_foto.php?id_fotoreportaze=196


Další zprávy

Z Vatikánu

Vatikán představil druhou fázi synody o synodalitě

Součástí programu bude kající modlitba.
Z diecéze

Utvářejme dobré vztahy, které nikdy nepominou

Slova povzbuzení generálního vikáře královéhradecké diecéze Mons. Jana Paseky od tyrolského jezera Achensee.
Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.