Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Vyšlo nové číslo Hromosvodu


Datum:

Stáhněte si nejnovější číslo diecézního občasníku pro mládež.

Vyšlo nové číslo Hromosvodu

Slavnost Seslání Ducha svatého připomíná v duchovním slovu zástupkyně za mládež chrudimského vikariátu Lída Soukalová. Představuje šuplíkovou metodu a radí, jak žít s Duchem Svatým i během všedního dne.

V další rubrice občasníku naleznete nejrůznější pozvánky na akce – ať už ty prázdninové, nebo ty, které můžete navštívit ještě během června.

V reportážích autoři ohlíží za Off-line víkendem, který se konal na Vesmíru, večerem mladých v Kostelci nad Orlicí a také za work weekendem chrudimského vikariátu.

V otaznících života si můžete přečíst jedno působivé svědectví o povolání řeholní sestry Márie Kozoňové. Dozvíte se, že Bůh si volá člověka k sobě i přes mnohé obtíže a třeba i přes práci v Závodech s výpočetní technikou.

Ve vzdělávání na vás čeká poslední, desátý díl povídání o II. vatikánském koncilu. Věnuje se pokoncilnímu vývoji a plodům koncilu. Redakce děkuje P. Pavlu Jägerovi, který všechny díly napsal.

V závěru Hromosvodu se představují dva vikariátní zástupci – Lída Cinerová, která svou službu vykonává ve vikariátu Kutná Hora-Poděbrady, a Vašek Šana. Ten je zástupcem za mládež ve vikariátu Jičín spolu s Pájou Šulcovou, která bude představena v jednom z následujících Hromosvodů.

Číslo si stáhněte zde


Další zprávy

Ze světa

Mezinárodní eucharistický kongres v Ekvádoru

Fotoreportáž z právě probíhajícího Mezinárodního kongresu v Ekvádoru.
Ze světa

Biskup Jan posílá pozdrav z Ekvádoru

Od 8. do 15. září 2024 se koná 53. mezinárodní eucharistický kongres ve městě Quito v Ekvádoru.
Z diecéze, Česko

Dotkni se nebe

Víkendová pouť do Králík pro rodiče, kteří přišli o dítě.