Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

V Neratově vystoupí duo Sol et Luna


Datum:

Ojedinělý koncert polského dua přichystalo na tuto neděli Sdružení Neratov, o. s. Zazní na něm perské, litevské či polské písně.

V Neratově vystoupí duo Sol et Luna

Zhudebněná poezie ruských, polských a perských básníků, posvátné texty různých národů v původních jazycích i upravené lidové písně (židovské, litevské či polské) – to vše nabídne koncert polského dua Sol et Luna v neratovském kostele, který se uskuteční v neděli 13. července od 16 hodin. Duo hraje na velmi originální nástroje, na koncertě tak uvidíte a uslyšíte třeba indické harmonium či tradiční perské nástroje.

Vstupné na koncert bude dobrovolné. Sdružení Neratov, o. s. zve všechny milovníky historie a zajímavé, rozjímavé hudby.

Koncert je součástí bohaté kulturní nabídky letních měsíců v Neratově, kdy obec pravidelně ožívá koncerty, divadlem a výstavami.

Další divadelní představení s názvem Enigmatické variace se uskuteční v pátek 18. července od 20 hodin. V kostele se rozvine detektivní i filozofický příběh o tajemství a podobách lásky. Hrají Michal Belobrad a Libor Toncr, vstupné je dobrovolné.

V sobotu 26. července od 18 hodin bude poutní mše svatá v kapli sv. Anny na Nové Vsi, 27. července od 14 hodin se koná další mše svatá v Anenské kapli na Hadinci.

V neděli 27. července se v kostele představí hra Don Bosco v 21. století. Hrají v ní obyvatelé chráněného bydlení a děti i dospělí z Neratova.

Pozvánku naleznete zde


Další zprávy

Ze světa

Mezinárodní eucharistický kongres v Ekvádoru

Fotoreportáž z právě probíhajícího Mezinárodního kongresu v Ekvádoru.
Ze světa

Biskup Jan posílá pozdrav z Ekvádoru

Od 8. do 15. září 2024 se koná 53. mezinárodní eucharistický kongres ve městě Quito v Ekvádoru.
Z diecéze, Česko

Dotkni se nebe

Víkendová pouť do Králík pro rodiče, kteří přišli o dítě.