Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Začíná Týden pro rodinu


Datum:

Asociace center pro rodinu vyhlašuje Týden pro rodinu. Potrvá až do 17. května.

Začíná Týden pro rodinu

Patnáctý květen je datum, na které připadá Mezinárodní den rodiny. Asociace center pro rodinu (ACER) proto každoročně okolo tohoto dne vyhlašuje Týden pro rodinu, jehož smyslem je udělat něco pro to, aby rodina byla místem spokojeného života. Tato série nejrůznějších akcí začíná v pondělí 11. května 2015.

K tomu, aby člověk mohl existovat, potřebuje na světě několik podstatných věcí, a jednou z nejdůležitějších je právě rodina. V anketě Já a moje rodina odpovídaly školní děti na otázku, co pro ně rodina znamená, a jedna z mnoha set odpovědí zněla: "Naše vzájemné vztahy s rodiči a sourozenci jsou někdy vrtkavé, ale vychází najevo, že se máme rádi." (Josef, 12 let).

K tomu, aby rodina mohla být místem, kde život začíná a láska nikdy nekončí, se ve dnech 11. až 17. května 2015 uskuteční na řadě míst naší vlasti Týden pro rodinu. K jeho oslavám na nich patří desítky nejrůznějších akcí – od zábavných, soutěžních, zážitkových po sportovní, vzdělávací a mnohé další. Na programu se budou podílet na podporu rodiny zaměřené organizace z 19 měst ČR (z Brna, Českých Budějovic, Hodonína, Hranic, Jihlavy, Krnova, Kroměříže, Krupky, Litoměřic, Moravské Třebové, Mostu, Olomouce, Ostravy, Přerova, Šumperka, Uherského Hradiště, Vsetína, Vyškova a Zlína).

Více informací naleznete na http://www.acer-cr.cz/tyden-pro-rodinu-2015.html.


Další zprávy

Ze světa

Mezinárodní eucharistický kongres v Ekvádoru

Fotoreportáž z právě probíhajícího Mezinárodního kongresu v Ekvádoru.
Ze světa

Biskup Jan posílá pozdrav z Ekvádoru

Od 8. do 15. září 2024 se koná 53. mezinárodní eucharistický kongres ve městě Quito v Ekvádoru.
Z diecéze, Česko

Dotkni se nebe

Víkendová pouť do Králík pro rodiče, kteří přišli o dítě.