Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Soutěžte se Signály.cz o účast na SDM zdarma


Datum:

Právě probíhající vědomostní soutěž "Čteme Matoušovo evangelium" nabízí kromě menších cen také možnost jet na Světový den mládeže do Krakova zdarma.

Soutěžte se Signály.cz o účast na SDM zdarma

 
Soutěž zajišťují Signály.cz ve spolupráci s Diecézními centry mládeže a Sekcí pro mládež České biskupské konference, otázky sestavil P. Pavel Větrovec a přestože soutěž již probíhá, je stále možné se do ní zapojit. Každý týden jsou pro soutěžící zveřejňovány otázky ke dvěma kapitolám Matoušova evangelia, na které odpovídají. Čtyřikrát za celou dobu soutěže pak zašlou Signály.cz na Diecézní centrum pro mládež (DCM) seznam soutěžících z dané diecéze, kteří v daném kole splnili limit 70% úspěšnosti v odpovídání na otázky.
Z těchto soutěžících vylosuje DCM jednoho výherce, který obdrží malou cenu. V královéhradecké diecézi výherce obdrží tričko a hrnek s motivem setkání v Krakově. Na závěr soutěže se bude losovat jeden výherce z každé diecéze o hlavní cenu: účast na světovém setkání mládeže v Krakově 2016 zdarma. Do slosování o hlavní cenu jsou zařazeni i soutěžící, kteří vyhráli malou cenu. Pro účast v soutěži je nutné být autorizovaným uživatelem na signaly.cz. Více informací najdete ZDE

Další zprávy

Ze světa

Mezinárodní eucharistický kongres v Ekvádoru

Fotoreportáž z právě probíhajícího Mezinárodního kongresu v Ekvádoru.
Ze světa

Biskup Jan posílá pozdrav z Ekvádoru

Od 8. do 15. září 2024 se koná 53. mezinárodní eucharistický kongres ve městě Quito v Ekvádoru.
Z diecéze, Česko

Dotkni se nebe

Víkendová pouť do Králík pro rodiče, kteří přišli o dítě.