Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Sledujte Tříkrálový koncert


Datum:

Dnes můžete udělat dobrý skutek, který vás bez námahy jistě naplní radostí. Můžete totiž sledovat Tříkrálový koncert 2016 a přispět na dobrou věc.

Sledujte Tříkrálový koncert

Tříkrálový koncert odvysílá ČT1 od 18.00 hodin. A na koho se můžete těšit? Uvidíte sourozence Ulrychovy se skupinou Javory, houslistu Pavla Šporcla, pražské bejbypankáče Kašpárek v rohlíku, pozoruhodnou zpěvačku z česko-polského pomezí Beatu Bocek a Pavla Helana.

Tento Tříkrálový koncert v Městském divadle v Brně je tradičně zamýšlen jako poděkování koledníkům, partnerům i všem dárcům a příznivcům Tříkrálové sbírky. Moderují ho Martina Kociánová a Jan Čenský.  

V průběhu akce uvidíte i na vašich obrazovkách tři krátké reportáže o pomoci dětem ohrožených sociálním vyloučením v severočeském Šluknově, o stacionáři pro lidi s postižením Rosa v Bystřici nad Pernštejnem a o podpoře České nemocnice v Ugandě.

Během koncertu, ale i v době celé Tříkrálové sbírky Charity ČR můžete poslat dárcovskou SMS ve tvaru: DMS KOLEDA na číslo 87777. Z výtěžku sbírky poté Charita Česká republika celoročně pomáhá těm, kdo si sami pomoci nedokáží.

V průběhu loňského Tříkrálového koncertu 2015 zaslali posluchači a televizní diváci celkem 26 842 DMS (což představuje částku 764 997 Kč). Více na trikralovasbira.cz


Další zprávy

Ze světa

Mezinárodní eucharistický kongres v Ekvádoru

Fotoreportáž z právě probíhajícího Mezinárodního kongresu v Ekvádoru.
Ze světa

Biskup Jan posílá pozdrav z Ekvádoru

Od 8. do 15. září 2024 se koná 53. mezinárodní eucharistický kongres ve městě Quito v Ekvádoru.
Z diecéze, Česko

Dotkni se nebe

Víkendová pouť do Králík pro rodiče, kteří přišli o dítě.