Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Prázdniny s malým oslíkem


Datum:

Letní rodinný pobyt Vranice 2016 aneb Prázdniny s malým oslíkem.

Prázdniny s malým oslíkem

LETNÍ RODINNÝ POBYT VRANICE 2016 ANEB PRÁZDNINY S MALÝM OSLÍKEM

Milí rodiče a prarodiče,

v letošním roce se nám naskytla příležitost k uspořádání pobytu pro rodiny s dětmi, případně pro prarodiče s vnoučaty v návaznosti na náš letní dětský tábor na Vranicích. Tábor je rozšířenou nabídkou cílenou zvláště pro rodiny s menšími dětmi, pro které je 14-denní pobyt na táboře nad jejich síly… Přáli bychom si, aby rodiny měly novou hezkou alternativu pro trávení společného času v křesťanském prostředí. Stejně tak jako u dětského letního tábora platí tato nabídka pro křesťanské rodiny a jejich přátele.

Místo konání je lehce dostupné z Vysokého Mýta, nachází se v rekreační oblasti u Nových Hradů poblíž Litomyšle v blízkosti chráněných pískovcových útvarů „Toulovcovy maštale“. Místo je obklopeno potůčky a lesem a je v letních měsících ideálním prostředím pro odpočinek v nenáročném prostředí pro vaše děti. Prázdninový pobyt začne v sobotu 16. 7. 2016 odpoledne (příjezd 14-16 hod)a bude trvat do pátku 22. 7. 2016 do odpoledne (zájemci zakončí mší sv.).

Na Vranicích se vžijeme dodoby prvotních křesťanů a podíváme se na události očima malého oslíka, který u ničeho nesmí chybět. Ten bude naším průvodcem a přenese nás do doby před 2000 lety, do doby, kdy žil Pán Ježíš a jeho učedníci. Nebude chybět nabídka společného programu, ale zároveň bude i prostor pro samostatné aktivity.

Den budeme zahajovat s dětmi rozcvičkou, dále společným zamyšlením pro všechny a snídaní. Dále bude nabídka společného programu (např. procházka, výlet, koupání, hry) nebo možnost individuálního trávení času. V programu bude také nabídka mše sv. a duchovního doprovázení. Večery můžeme trávit společně u táboráku se zpěvem a opékáním.

Jídlo bude zajištěno třikrát denně. Ubytování bude v kamenné budově, v případě zájmu a dle počtu zájemců i ve stanech. K dispozici bude trampolína a stolní fotbálek. Těšit se také můžete na našeho kamaráda malého oslíka

Cena za 6-denní pobyt (ubytování + plná penze + teplá voda pro úsporné sprchování) 1.140 Kč/dítě 3-15 let, 1.490 Kč/od 15 let, děti do 3 let zdarma. Částku zašlete, prosím, na účet tábora č. 1325748329/0800 u České spořitelny. Nezapomeňte se pokusit o získání příspěvků u svého zaměstnavatele nebo pojišťovny. Vyplněný formulář přihlášky, který naleznete na níže uvedeném odkazu můžete zaslat e-mailem nebo poštou na adresu zřizovatele: Římskokatolická farnost – děkanství Vysoké Mýto, Försterova 161/1, 566 01, P. Pavel Mistr, tel.: 465 420 983; mobil: 728 185 336; e-mail: rkfvmyto [at] tiscali.cz (rkfvmyto[at]tiscali[dot]cz). Sem můžete také směřovat své dotazy. Těšíme se, že si spolu s námi aktivně odpočinete. (zdroj: farnost Vysoké Mýto)


Další zprávy

Ze světa

Biskup Jan posílá pozdrav z Ekvádoru

Od 8. do 15. září 2024 se koná 53. mezinárodní eucharistický kongres ve městě Quito v Ekvádoru.
Z diecéze, Česko

Dotkni se nebe

Víkendová pouť do Králík pro rodiče, kteří přišli o dítě.
Z diecéze

Poutní dům na Hoře Matky Boží hledá kuchaře

Možná právě vy můžete spoluvytvářet pro tisíce poutníků zázemí.