Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Animátorský kurz 2008/ 2011


Datum:

Animátorský kurz 2008/ 2011

Seber odvahu! ... a vykroč spolu s námi, na cestu animátorských bádání, objevů, radostí, pádů, růstu... Zde máš možnost přihlásit se na Animátorský kurz přes Internet vyplněním on-line přihlášky.

Diecézní centrum pro mládež zahajuje koncem října 2008 nový Animátorský kurz. Jedná se o tříletý cyklus formačně-vzdělávacího programu pro mládež ve věku 16 - 26 let. Kurz obsahuje čtyři víkendová setkání ve školním roce a čtyřdenní setkání o letních prázdninách v DCŽM Vesmír. Program zahrnuje formaci skrze život ve společenství, vzdělávání v otázkách víry, v učení církve, přednášky, diskuse, liturgii, modlitbu, tvůrčí činnost, práci i sport.

 

Zájemci musí splňovat tyto podmínky: být věřící, pokřtěný katolík, mít chuť dělat něco pro druhé a být z královéhradecké diecéze.


Přihlášky do 20. září 2008 na adrese: Diecézní centrum pro mládež, Velké nám. 32, 500 03 Hradec Králové, tel. 737215336, e-mail: dcm [at] diecezehk.cz (dcm[at]diecezehk[dot]cz), nebo přímo na http://www.diecezehk.cz/on-line přihláška ZDE.

 


Další zprávy

Z Vatikánu

Vatikán představil druhou fázi synody o synodalitě

Součástí programu bude kající modlitba.
Z diecéze

Utvářejme dobré vztahy, které nikdy nepominou

Slova povzbuzení generálního vikáře královéhradecké diecéze Mons. Jana Paseky od tyrolského jezera Achensee.
Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.