Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

Příprava na manželství


Datum:

Příprava na manželství

Centrum pro rodinu Hradec Králové pořádá přípravu na život v manželství. Je určena všem párům, které se chtějí hlouběji poznat, ujasnit si správnost své volby, ale i svá silná a slabá místa a připravit se na společný život v manželství.

Věnujeme se tématům sebepoznání, poznání partnera, rozdílů mezi mužem a ženou, komunikace mezi partnery, konfliktů a jejich řešení, vztahů s rodiči a k okolnímu světu, sexuálního života v manželství a přirozeného plánování rodičovství, výchovy dětí, manželství z pohledu církve, manželského slibu a společného života s Bohem.

 

Příprava bude probíhat:

1. formou spíše přednáškových večerů v Hradci Králové;

2. formou společného setkávání několika párů v rodině v Pardubicích a v Rychnově nad Kněžnou. Zde je věnováno více prostoru jednotlivým tématům.

 

V Hradci Králové v Novém Adalbertinu, Velké nám. 32, každou středu od 15. 10. do 17. 12. 2008 v době od 18.30 do 20.30 hod.

 

V Pardubicích budou setkání probíhat během školního roku zhruba v dvoutýdenních intervalech u manželů Traxlerových, MUDr. Ducháčkové 359. První setkání bude v pátek 17. 10. 2008 v 19.00 hod.

 

Termín začátku přípravy v Rychnově nad Kněžnou není ještě stanovený.

 

Bližší informace získáte na: Centru pro rodinu Hradec Králové, Velké nám. 32, Hradec Králové, tel.: 495 063 430 nebo 466 652 332, e-mail: crhk [at] diecezehk.cz (crhk[at]diecezehk[dot]cz), crhk [at] volny.cz (crhk[at]volny[dot]cz).


Další zprávy

Z Vatikánu

Vatikán představil druhou fázi synody o synodalitě

Součástí programu bude kající modlitba.
Z diecéze

Utvářejme dobré vztahy, které nikdy nepominou

Slova povzbuzení generálního vikáře královéhradecké diecéze Mons. Jana Paseky od tyrolského jezera Achensee.
Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.