Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator website

GOODwillBOY, nový pořad pro kluky na obrazovkách Tv Noe


Datum:

GOODwillBOY, nový pořad pro kluky na obrazovkách Tv Noe

Nový televizní pořad pro kluky se začíná na obrazovkách televize Noe vysílat od 10. září 2008. Každých 14 dní budou pro vás připravena nová, zajímavá a zábavná témata. Novou tváří pořadu GOODwillBOY je Jiří Lokaj. Jirka o sobě říká:“Jsem obyčejný sedmnáctiletý kluk, obyčejný student gymnázia a obyčejný ministrant v jedné osobě. K neobyčejné práci, moderování neobyčejného pořadu v Tv Noe, jsem se dostal úplně náhodou. Mám rád cestování, sport, a cokoliv s přáteli. Mým přáním je moderovat tento pořad tak aby se to divákům líbilo.“

Někteří se možná ptáte, proč má český pořad pro kluky anglický název. Je to velmi jednoduché, angličtina je dnešním teanegerům velice blízká a je u nich i oblíbená. Každý z 9 dílů pořadu GOODwillBOY také nese anglický název.

A na co se mohou mladí v celém seriálu pořadu GOODwillBOY těšit? V díle „Army“ se máte možnost podívat na to, jak žijí vojáci v Afgánistánu. O armádě si popovídáme s Pplk. Mgr. Janem Kozlerem, který je duchovním Církve československé husitské a od roku 2006 hlavním kaplanem Armády ČR. Kněžské svěcení přijal roku 2001. Účastnil se zahraniční mise v Iráku (2004) a Kosovu (2005-2006).

Členové skupiny Kerygma v díle „Music“ se s vámi podělí o to, jak to chodí ve světě hudby a jak se k ní dostali. Slovenský zpěvák Richard Čanaky vám mimo jeho velkou zálibu hudbu představí i jiné utajované přednosti a záliby, které má.

Kdo by v dnešní době neznal slovo skaut. O nich a také o tom, co všechno podnikají se na vlastní oči přesvědčíte v díle „Skauting“. O vlastní zkušenosti ve skautu a se skauty vám bude vyprávět biskup Mons. František Václav Lobkowicz, který je dodnes duchovním rádcem skautů a skautek v České republice.

Díl o sportu vám přiblíží vztah člověka k výkonu a k tomu, čeho chce a čeho by měl chtít člověk v životě dosáhnout. Zajdeme se podívat na sport, který u nás v České republice ještě není až tolik rozšířený a známý, na baseball a na kluky, kteří ho hrají. O své životní pouti ke sportu bude vyprávět profesionální sportovec. Který? Aspoň nějaké překvapení si pro vás necháme :)

Co klukům říkají auta, závodění a třeba tuning? Všichni byste už nejradši v 18. letech měli řidičák a vlastní auto. O svých zkušenostech se závoděním a s auty bude již ve svém mladistvém věku povídat automobilový závodník cestovních vozů Adam Lacko. Podíváme se taky pod pokličku speciálně upravených aut.

V díle „Normal day“ vám představíme kněžský arcibiskupský seminář v Olomouci, co tam kluci vyvádějí, jak a kde tráví prázdniny a jak vypadá život budoucích kněží. O svém studiu v semináři a lumpárnách se svěří i trnavský arcibiskup Ján Sokol.

Novinky o webu, internetu, počítačových hrách, údržbě se dozvíte u úst povolaného odborníka Kuby Marka, který se v Rádiu Proglas stará o počítačovou techniku a taky mezi jeho velké záliby patří počítač. Na telefonické dotazy ohledně počítačů moderátora Jirky bude odpovídat otec Martin Holík, ředitel Rádia Proglas.

Významným hostem dílu o filmu bude režisér Jan Hřebejk. Odborným okem režisérským zhodnotí film Mela Gibsona „The Passion of The Christ“ a film „The Jesus“. Na filmové dotazy odpoví herec Vladimír Javorský, kterého můžete znát z filmu Václav (2007) a z nového filmu, který se právě hraje v kinech Máj (2008), kde Vladimír Javorský vystupuje jako faráře.

„Rescuers“, čili záchranáři, ti osvětlí klukům práci při zachraňování lidských životů a herec Josef Pejchal se s vámi podělí o to, jak se dostal k herectví a do doktorského prostředí v Ordinaci v růžové zahradě.

V žádném dílu nebude chybět soutěž, na tu budete moci odpovídat prostřednictvím dopisu a korespondence a nebo prostřednictvím webových stránek Tv Noe www.tvnoe.cz, kde vždy po premiéře dílu naleznete otázku. Hrát se bude o zajímavé ceny. Nebudou chybět hudební klipy a také anketa a okénko s názvem „Světec“ v tom bude v každém díle představen jeden světec, který se dílu bude týkat.

Těšte se na pořad GOODwillBOY a sledujte obrazovku televize Noe od 10. září.


Další zprávy

Z Vatikánu

Vatikán představil druhou fázi synody o synodalitě

Součástí programu bude kající modlitba.
Z diecéze

Utvářejme dobré vztahy, které nikdy nepominou

Slova povzbuzení generálního vikáře královéhradecké diecéze Mons. Jana Paseky od tyrolského jezera Achensee.
Z diecéze

Diecézní setkání seniorů

Tentokrát s kardinálem Dominikem Dukou, zpěvačkou Věrou Martinovou, Viktorií Mertovou či P. Zbigniewem Czendlikem.